"Αποχαιρετώντας για πάντα..." - Βαρύ πένθος για την Άννα Βαγενά

Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Άννα Βαγενά καθώς όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, η αδερφή της Λίλα έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή ηθοποιός την αποχαιρέτησε μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε.

Η ανάρτηση της Άννας Βαγενά για την απώλεια της αδερφής της

«Αποχαιρετώντας για πάντα την αδερφή μου» Σήμερα, 8/7/2022, αποχαιρέτησα για πάντα στη Λάρισα τη μοναδική μου αδερφή.

Για μένα θα μείνει για πάντα το μικρό μου «Λιλάκι», γιατί παρόλο που ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερή μου και ήταν για μένα και μάνα και αδερφή, ήταν πάνω απ’ όλα ένα ιδιαίτερα τρυφερό, ευαίσθητο, ταλαντούχο και ευάλωτο πλάσμα. Καλό ταξίδι αδερφούλα.

Φωτογραφία: «Η αδερφή μου κι εγώ»

Η φωτογραφία πρέπει να είναι του 1949, από το φωτογραφείο «Τλούπα» στη Λάρισα, στο κιονόκρανο στο οποίο είχαν φωτογραφηθεί όλες σχεδόν οι γενιές των παλιών Λαρισαίων», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Άννα Βαγενά έχει βιώσει μια επίσης πολύ μεγάλη απώλεια, αυτή του αγαπημένου της, Λουκιανού (δείτε εδώ τι είχε πει για εκείνον).

Βαρύ πένθος για την Άννα Βαγενά

Η εξομολόγηση για την οικογένειά της και τον Λουκιανό

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρή. Η απουσία του μας έδεσε με την αδερφή μου και τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε προκαταλήψεις απέναντι στην τέχνη. Η αγωνία της ήταν ο βιοπορισμός, το μέλλον το δικό μου, πώς θα ζήσω. Όταν με είδε στην πρώτη μου παράσταση ήταν περήφανη.

Ο Λουκιανός ήρθε στη ζωή μου το 1972. Τον είδα σε ένα δίσκο και θέλησα να τον γνωρίσω. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήσαμε 44 χρόνια μαζί, υπέροχα χρόνια, συντροφικά. Έχω αποδεχτεί ότι θα είμαι λυπημένη. Θα μας λείπει. Δεν είμαι δυστυχισμένη, είμαι λυπημένη γιατί δεν είναι εδώ ζωντανός. Είναι όμως δίπλα μας συνέχεια. Στο σπίτι το υπνοδωμάτιο είναι όπως ήταν όσο ζούσε. Και το στούντιο επίσης. Λυπάμαι που δεν βλέπει τα εγγόνια του. Δεν μου λείπει γιατί είναι σα να μην έφυγε», είχε πει.