Τότε ήταν 25, τώρα 49 - Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κων/νου και Ελένης

24 χρόνια μετά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τότε ήταν 25, τώρα 49 - Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κων/νου και Ελένης

Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε κάπου τηλεοπτικά τον Στέργιο Νένε, τον οποίο ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει άρρηκτα με τον ρόλο του Νικόλα Βαρθακούλια στη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης».

Τότε, ο ηθοποιός ήταν 25 χρονών, ενώ σήμερα είναι 49, ωστόσο φαίνεται λες και δεν έχει περάσει μέρα! Μπορεί να μην τον έχουμε δει σε κάποια σειρά, ωστόσο ασχολείται ακόμα με τα τηλεοπτικά αλλά πίσω από τις κάμερες, με τελευταία του συνεργασία να είναι αυτή με το MasterChef.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του, που μας επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος του έχει φερθεί πολύ καλά, το ίδιο και της Ματίνας Μανταρινάκη.

Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κων/νου και Ελένης

Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κων/νου και Ελένης

Τηλεοπτικό reunion για αγαπημένη τριάδα ηθοποιών 21 χρόνια μετά

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και παρ' ότι έχουν περάσει 21 χρόνια συνεχίζεται να προβάλλεται καθημερινά στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Ant1 καθώς ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και οι νέες γενιές να γαλουχούνται στα επεισόδια της σειράς. Ο Χάρης Ρώμας έκανε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς με μια φωτογραφία μας μαρτύρησε τη νέα του τηλεοπτική συνεργασία με δύο από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς πάντως μας έχει συνηθίσει στη νοσταλγία, καθώς και πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά την έναρξη του σήριαλ, βάζοντας μάλιστα και μια ερώτηση για το κοινο. Φαίνεται πως δεν ξεχνά τα παλιά και επιδιώκει να κρατάει τόσο φιλικές σχέσεις με τους πρώην συναδέλφους του, όσο και επαγγελματικές, όπως θα δούμε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού στη μίνι σειρά του Alpha “Μαυρογιαλούρος”.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιά τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ρώμας από τη νέα σειρά του Alpha