«Αυτό της το δίνω...» - Η Γερμανού αποθέωσε την Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό της το δίνω...» - Η Γερμανού αποθέωσε την Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Την Παρασκευή 8/7 ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς έπεφταν οι αυλαίες η μια μετά την άλλη. Κάποιοι ανανέωσαν για την επόμενη χρόνια και κάποιοι άλλοι αποχαιρέτησαν το κοινό τους οριστικά.

Η πιο ηχηρή αποχώρηση είναι σίγουρα αυτή της Φαίης Σκορδά, η οποία αφήνει το κανάλι, που συνεργάστηκε για 9 χρόνια και συζητήθηκε ιδιαίτερα. Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, ως πολύ έμπειρη παρουσιάστρια σχολίασε το Σάββατο 9/7 με τη σειρά της την στιγμή της Φαίης με τα καλύτερα λόγια, βρίσκοντας της εξαιρετικά αξιοπρεπή.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την αποχώρηση Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1

«Η Φαίη κράτησε το χαμόγελό της όλη την ώρα που αποχαιρετούσε. Δεν κατέφυγε καθόλου και αυτό της το δίνω, το εκτίμησα πάρα πολύ στην εύκολη λύση του να κάνει μια δραματική έξοδο. Βρήκα τον αποχαιρετισμό της εξαιρετικά αξιοπρεπή και πολύ αληθινό. Τονίζουμε τα αυτονόητα γιατί πλέον το να είσαι αληθινός στο γυαλί δεν είναι.

Βλέποντας τον λόγο της, πόσο ωραία, γλυκά και απλά μίλησε στάθηκα σε κάτι. Για μένα η αξία μιας παρουσιάστριας φαίνεται εκείνη τη στιγμή του αποχαιρετισμού που φεύγει από μια οικογένεια μετά από μια πολυετή συνεργασία. Όλοι οι συνεργάτες της ήταν εκεί στο πλατό και την κοιτάζουν με τόση αγάπη. Αυτό λέει πολλά για σένα Φαίη μου»

Το κανάλι στο οποίο μετακομίζει η Σκορδά μετά τον ΑΝΤ1

Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 και το πρωί της Παρασκευής 9/7 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να "μετακομίσει" σε νέο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η Φαίη Σκορδά θα ξεκινήσει νέα εκπομπή στον ΣΚΑΙ και μάλιστα λέγεται πως έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές.

Το συμβόλαιό της ξεκινά από την 1η Αυγούστου με έναν χρόνο διάρκειας και επέκταση ακόμη έναν και η εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει στη ζώνη 10-12. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά είναι η Άση Μπήλιου.