«Συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη» - Με δεύτερη μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια απαντά ο Κλέων Γρηγοριάδης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη» - Με δεύτερη μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια απαντά ο Κλέων Γρηγοριάδης

Την Παρασκευή 8/7 ο Κλέων Γρηγοριάδης προχώρησε σε μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια και σε αγωγή εναντίον του σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην αγόρευση του ποινικολόγου στη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη και αφορούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Παρόλα αυτά, επειδή ο γνωστός δικηγόρος συνεχίζει να επιμένει στην άποψη και τα λόγια που εξέφρασε, ο ηθοποιός και πλέον βουλευτής ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε δεύτερη μήνυση. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Κλέωνα Γρηγοριάδη για δεύτερη μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια

«Επανέλαβε σήμερα τους ίδιους εξωφρενικά ψευδείς, δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, επιβεβαιώνοντας τα άτυπα πρακτικά της κάλυψης της δίκης από το LignadisTrialWatch καθώς και τη δολία του πρόθεση, ότι δηλαδή δεν κινήθηκε στην πράξη του από αβλεψία αλλά πρόκειται για στρατηγική συνειδητή επιλογή», έγραφε η ανακοίνωση στο MεΡΑ25.

Κλέω Γρηγοριάδης

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του βουλευτή είναι η εξής:

«Ο κ. Κούγιας συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν έχει επισκεφθεί το γραφείο του. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν ζήτησε τις επαγγελματικές του υπηρεσίες. Να ξέρει ότι “σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα”. Απαντάμε με νέα μήνυση, ενισχυτική της πρώτης, κοκ. Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Κούγια να εργαλειοποιήσει την οικογένειά μας για να επηρεάσει την απόφαση της δίκης Λιγνάδη.

Ναταλία Γρηγοριάδη
Σοφία Γρηγοριάδη
Βασιλική Μιχαλοπούλου
Κλέων Γρηγοριάδης.

Όσο ο Αλ. Κούγιας θα συνεχίζει να αναπαράγει τα χονδροειδή του ψέματα, τόσο θα εμπλουτίζει τον φάκελο ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε εις βάρος του από την οικογένεια του βουλευτή του ΜέΡΑ25 στην Εισαγγελία, ενώ όποια χρηματικά ποσά τυχόν επιδικασθούν από τα πολιτικά δικαστήρια θα κατευθύνονται στο σύνολό τους στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για όλες τις προσβολές που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα από τον κ. Κούγια».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις φαντασιώσεις του»

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης σόκαρε με τις νέες αποκαλύψεις που έκανε αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις φαντασιώσεις του.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο επί τόσα έτη δεν προχώρησε σε καταγγελία, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε.

Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλαμε».

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 πρόσθεσε ότι με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους θα κινδύνευαν να κατηγορηθούν για δυσφήμιση. «Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜεΡΑ25 «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα;

Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδιά;» Στο μεταξύ, μια νέα δήλωση βιασμού βγήκε πριν από λίγο στο φως.