«Η Ντίνα Κώνστα μου είχε πει...» - Το άγνωστο όνειρο του Χάρη Ρώμα και η σχετική ατάκα της αείμνηστης ηθοποιού

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις του στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η Ντίνα Κώνστα μου είχε πει...» - Το άγνωστο όνειρο του Χάρη Ρώμα και η σχετική ατάκα της αείμνηστης ηθοποιού

Ο Χάρης Ρώμας - ο οποίος πρόσφατα έδωσε μία αρκετά συγκινητική συνέντευξη με αφορμή την ημέρα του Πατέρα -παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 9/7. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Κάνω την προσπάθεια να εκλεγώ δήμαρχος μόνο από αγάπη για τον δήμο Χαλανδρίου. Η Ντίνα Κώνστα μου είχε πει “χρυσό μου, κάνεις πολύ πειστικά τον δήμαρχο. Μήπως είναι το απωθημένο σου;”».

Όσο για το τι θα συμβούλευε τον νεότερο εαυτό του απάντησε πως: «Να μην προσπαθεί να αρέσει και να μην θέλει να γίνει γιατρός».

Συγκινήθηκε στη συνέχεια μιλώντας για ένα κορίτσι που συνάντησε στην «Ελπίδα» και το οποίο τον συγκλόνισε με τα λόγια της.

Παράλληλα, όμως φαίνεται πως ετοιμάζει και νέα τηλεοπτική σειρά με παλιούς συναδέλφους

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και παρ' ότι έχουν περάσει 21 χρόνια συνεχίζεται να προβάλλεται καθημερινά στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Ant1 καθώς ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και οι νέες γενιές να γαλουχούνται στα επεισόδια της σειράς. Ο Χάρης Ρώμας έκανε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς με μια φωτογραφία μας μαρτύρησε τη νέα του τηλεοπτική συνεργασία με δύο από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς πάντως μας έχει συνηθίσει στη νοσταλγία, καθώς και πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά την έναρξη του σήριαλ, βάζοντας μάλιστα και μια ερώτηση για το κοινο. Φαίνεται πως δεν ξεχνά τα παλιά και επιδιώκει να κρατάει τόσο φιλικές σχέσεις με τους πρώην συναδέλφους του, όσο και επαγγελματικές, όπως θα δούμε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού στη μίνι σειρά του Alpha “Μαυρογιαλούρος”.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιά τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ρώμας από τη νέα σειρά του Alpha