«Πιστεύω στην εμπειρία και στην ομορφιά της» - Οι πρώτες σηλώσεις της Λίτσα Πατέρα για το τέλος της Φαίης Σκορδά από τον ANT1

«Δεν μπορώ να κρίνω εγώ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πιστεύω στην εμπειρία και στην ομορφιά της» - Οι πρώτες σηλώσεις της Λίτσα Πατέρα για το τέλος της Φαίης Σκορδά από τον ANT1

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ, μίλησε το πρωί του Σαββάτου 9/7 η Λίτσα Πατέρα, η οποία ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του ANT1, το οποίο έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

Η διάσημη αστρολόγος εξήγησε ότι είναι πολύ περίεργο να είσαι ξαφνικά μακριά από έναν άνθρωπο με τον οποίο η επαφή ήταν καθημερινή, ωστόσο εύχεται να πάνε όλα καλά στην πορεία της. Η ίδια τόνισε πως δεν αλλάζει κανάλι ό,τι και να συμβεί, ωστόσο δεν φαίνεται να γνωρίζει πολλά για την υπόλοιπη σύνθεση της ομάδας του Γιώργου Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για τη αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ANT1

«Είναι πολύ δύσκολο όταν με έναν άνθρωπο είσαι κάθε μέρα μαζί και μιλάτε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως αυτό που της ευχήθηκε είναι «Καλή τύχη».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τις επιλογές της. Για να πάρει εκείνη κάποιες αποφάσεις, κάποιους λόγους θα είχε προσωπικούς. Να ευχηθούμε σε όλους να πάνε καλά κι εμείς να πάμε καλά κι εκείνοι να πάνε καλά και όλοι».

Όσον αφορά την επιτυχία της παρουσιάστριας στο άλλο κανάλι, επισήμανε: «Είναι μία παρουσιάστρια η οποία έχει μεγάλη εμπειρία, γιατί να μην μπορεί. Ο ίδιος άνθρωπος είναι. Θα της δοθούνε τα εργαλεία που πρέπει να έχει. Πιστεύω και στην εμπειρία της και στην ομορφιά της και στην διορατικότητά της και θα είναι ένας άλλος κόσμος, φυσικά».

Ο αποχαιρετισμός τους στον αέρα του Πρωινού

Σήμερα, Παρασκευή 8/7 ρίχνει αυλαία για τη σεζόν το Πρωινό, όπως και οι περισσότερες εκπομπές και έτσι η Λίτσα Πατέρα έκανε τις τελευταίες ημερήσιες προβλέψεις της για τα ζώδια για φέτος στην εκπομπή, με τη Φαίη Σκορδά να ακούει γι’ ακόμα μία φορά με προσοχή πώς θα πάνε τα πράγματα για τον Υδροχόο, το ζώδιο της.

«Υδροχόοι μου αυτόν τον καιρό η Αφροδίτη έχει κάνει πολλά καλά για εσάς και θα είναι όλο τον μήνα αυτόν. Θα σας βοηθήσει, θα σας φέρει κοντά αγαπημένα πρόσωπα, θα ρυθμίσετε υποθέσεις. Μετά σαν να ασχολείστε πολύ με τη δουλειά. Και να προσέχουμε και την υγεία μας πάνω από όλα αυτό το καλοκαίρι. Να αφεθούμε, να ξεσαλώσουμε, αλλά να προσέχουμε κιόλας. Και αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα ρυθμίσετε καλύτερα κάποιες περιπτώσεις παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιους προβληματισμούς» είπε η Λίτσα Πατέρα για τον Υδροχόο.

Μετά το τέλος των προβλέψεων, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη Λίτσα Πατέρα. «Η Λίτσα Πατέρα έχει τη σοφία των άστρων και μία μεγάλη αγκαλιά για όλους. Αυτό είναι η κα Λίτσα, το Λιτσάκι μας. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ» είπε η παρουσιάστρια πολύ συγκινημένη.

Η γνωστή αστρολόγος την αποχαιρέτησε επίσης. «Να’σαι καλά, και να περάσεις καλά»