Καλοκαιρινές διακοπές για δύο - Οι νέες αναρτήσεις του Βασάλου και της Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Δείτε τα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαιρινές διακοπές για δύο - Οι νέες αναρτήσεις του Βασάλου και της Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το ταξίδι του στην Ασία για τα γυρίσματα του ριάλιτι Asia Express και, όπως σας αποκαλύψαμε, ο έρωτάς του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει σβήσει. Οι δυο τους έχουν πλέον τον χρόνο να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού, ικανοποιώντας την τάση της δεύτερης να κάνει ταξίδια με την πρώτη ευκαιρία.

Έτσι, το Σάββατο 9/7, ο καθένας ξεχωριστά ανέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι που απεικόνιζε το ίδιο ακριβώς πλάνο από την απόδρασή τους επάνω στο πλοίο. Καμία αμφιβολία για την σχέση τους δεν υπάρχει και το αποδεικνύουν συνεχώς.

Οι νέες αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

«Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/5) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, μετά τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η σύντροφός του λόγω των κιλών της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την εμφάνιση του άλλου, ενώ τόνισε πως όταν βλέπει την αγαπημένη του να στεναχωριέται, στεναχωριέται και εκείνος.

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια.

Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου», είπε χαρακτηριστικά.