«Η στήριξή σου...» - Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για το Νίκο Κοκλώνη

Το δημόσιο ευχαριστώ στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η στήριξή σου...» - Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για το Νίκο Κοκλώνη

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7, μία μέρα μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της για φέτος, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. Τη συνέντευξή της παρακολούθησε ο καλός της φίλος και CEO της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ στο Instagram ένα story που συνόδευσε με καρδούλες.

Μία γερή σχέση φιλίας και εκτίμησης δένει τον Νίκο Κοκλώνη και τη Δανάη Μπάρκα με τον τηλεοπτικό παραγωγό να εκφράζει συχνά τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για το Νίκο Κοκλώνη

Από πλευράς της η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το ποστ χωρίς να παραλείψει να εκφράσει γι άλλη μία φορά την εκτίμηση της στο πρόσωπο του Νίκου Κοκλώνη.

«Ο Νίκος μου. Σ΄ευχαριστώ για όλα. Η στήριξή σου -επαγγελματικά και προσωπικά- ήταν και είναι βάλσαμο», ήταν τα συγκινητικά της λόγια.

το δημοσιο ευχαριστω της Μπάρκα στον Κοκλωνη

«Γιατί στα προβλήματα πάντα παίρνω τον Νίκο...»

Άλλη μα εβδομάδα ξεκίνησε με την Δανάη Μπάρκα στην πρωινή εκπομπή της στον MEGA. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση στην έναρξη της εκπομπής προκειμένου να αναφέρει τα δικά της "βάσανα" που βιώνει. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετικό κρούσμα στην εκπομπή της.

Μεταξύ άλλων, η ίδια εξομολογήθηκε πως έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της πριν μερικούς μήνες. Ωστόσο, ο τρόπος που συνέβη ήταν άκρως ξεκαρδιστικός. Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Πέταξα στα σκουπίδια τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Και δεν τα ξαναβρήκα ποτέ. Με έσωσε ο Νίκος Κοκλώνης γιατί στα προβλήματα πάντα παίρνω τον Νίκο, έχει μια λύση για όλα, έχω το αυτοκίνητό του και θα πάω να βγάλω καινούριο κλειδί».