«Κάντε εξετάσεις πραγματικά» - Ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του

«Η πρόληψη σώζει όντως ζωές»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάντε εξετάσεις πραγματικά» - Ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα και την κάμερα του Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 9/7. Μεταξύ άλλων, έκανε τον δικό του απολογισμό και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από το MEGA Καλημέρα.

Ακόμη, απάντησε αφοπλιστικά και όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά αλλά και το προσωπικό θέμα υγείας που τον κράτησε για λίγο μακριά από την πρωινή ζώνη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την περιπέτεια της υγείας του

«Είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ, είναι κάτι το οποίο με έκανε να δώσω και ένα δημόσιο μήνυμα γιατί πραγματικά το αισθανόμουν. Το μήνυμα της πρόληψης γιατί πρέπει πραγματικά όλοι μας να κάνουμε εξετάσεις και να μην αφήνουμε τον εαυτό μας. Η πρόληψη σώζει όντως ζωές και σε σώζει και από τα χειρότερα.

Επειδή το έζησα, κατάλαβα ότι επειδή έκανα τυχαία εξετάσεις για κάτι και βρέθηκε κάτι, χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση και τώρα όλα καλά. Κάντε εξετάσεις πραγματικά, είναι το μόνο που μπορώ να συστήσω στον κόσμο γιατί το έζησα και θα μπορούσα να μην είχα κάνει και του χρόνου να μου έλεγαν κάτι πολύ δυσάρεστο. Το πρόλαβα, όλα καλά» συμπλήρωσε ακόμα ο Κώστας Τσουρός.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Κώστας Τσουρός επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (5/7) στο Mega Καλημέρα μετά την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε αρκετές μέρες μακριά από την εκπομπή και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος δε θέλησε να εξηγήσει τι ήταν αυτό ακριβώς που του συνέβη, ωστόσο τόνισε σε όλους πως η πρόληψη σώζει ζωές και τους προέτρεψε να κάνουν τακτικές εξετάσεις.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που πέρασε ευτυχώς. Κάντε εξετάσεις γιατί η πρόληψη σώζει από τα χειρότερα. Και επειδή εγώ το έζησα και ευτυχώς το πρόλαβα, κάντε εξετάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.