Τρυφερά τετ α τετ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της - Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Δείτε το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερά τετ α τετ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της - Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, αφού μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, έβαλε "φωτιές" με την προσωπικότητά της, ενώ και η σχέση της με τον Snik την έφερνε συχνά πυκνά στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, μετά τον χωρισμό τους, δεν πέρασε πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Ο φωτογραφικός φακός της Σούλας Γκλάμουρους, μάλιστα, την εντόπισε έξω από κάποιο ταβερνάκι μαζί με το αγαπημένο της πρόσωπο σε τρυφερά τετ α τετ, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο κόσμος που υπάρχει τριγύρω. Η φλόγα ξαναφούντωσε και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Τρυφερές στιγμές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τρυφερή ανάρτηση στην Μύκονο μετά την είδηση πως είναι ξανά μαζί

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει γυρίσει για τα καλά νέα σελίδα στη ζωής της μετά από τον χωρισμό της από τον Snik. Το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Όπως φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει και πάλι τον έρωτα στον πρώην σύζυγό της. Συγκεκριμένα, όπως προαναφέρθηκε, η ίδια έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σύζυγό της. Να τονίσουμε πως το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού σφραγίστηκε όταν παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ωστόσο λίγο αργότερα ο γάμος τους έληξε άδοξα.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να κάνει και κάποιες αναρτήσεις από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.