Αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους - Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου και Καραβασάνη

Από την εκκλησία στο διαζύγιο και την επανασύνδεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους - Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου και Καραβασάνη

Χαμός είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία όπως ξέρουμε ήδη κρατά την κρατά καλά κρυμμένη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά λοιπόν από τη σχέση της με τον Snik, όπως μέχρι στιγμής ξέρουμε ήταν μόνη της, ωστόσο άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι πως το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη ξανά...

Η επανασύνδεση της Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της

Έπειτα από φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα από τα Κουφονήσια, όπου περνά τις διακοπές της φέτος, έγινε γνωστό πως έχει βρει πράγματι ξανά τον έρωτα, ωστόσο τον βρήκε σε ένα αρκετά γνώριμο μέρος, μιας και ο ψηλός μελαχρινός που έγραφαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως της έκλεψε την καρδιά, δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη!

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν περίπου 10 χρόνια, το 2010 και όπως αναφέρουν άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, ο έρωτας αυτός ήταν κεραυνοβόλος, και ζώντας τότε μόνιμα στις ΗΠΑ της έλειπε μιας και εκείνος ήταν στην Ελλάδα. Το 2015 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους το 2018.

Να που όμως φτάσαμε 2022 και μετά από τέσσερα χρόνια, όπως όλα δείχνουν καθώς ποτέ δεν είναι αργά, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να είναι και πάλι μαζί, και από ότι φαίνεται...έκαναν και πάρα πολύ καλά μιας και είναι απίστευτα ταιριαστοί και δείχνουν σαν να μην πέρασε μία μέρα!

Φωτογραφίες από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της

Η Ηλιάνα γνώρισε τον αγαπημένο της Γιάννη το 2010 με 2011 και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2015. Ο γάμος έγινε κυρίως γιατί εκείνη έμενε στην Αμερική, ο σύντροφος της είχε αποφασίσει να μετακομίσει και ο ίδιος στη χώρα.

Με λίγα λόγια παντρεύτηκαν για να διευκολύνουν λίγο όλες τις διαδικασίες με την έκδοση της πράσινης κάρτας και την παραμονή τους στη χώρα. Βέβαια, φυσικά και ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, αλλά παραπάνω για να βοηθηθούν σε όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή, ενώ καλεσμένους δεν είχαν. Μετά από ένα χρόνο το 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν. Υπήρξε κάποια επανασύνδεση το 2017, αλλά τελικά δεν πήγε καλά και τελικά χώρισαν.

Όσον αφορά το διαζύγιο τους άργησε να βγει παρόλο που είχαν υπογράψει και οι δυο πλευρές. Δεδομένου ότι ο γάμος έγινε στην Αμερική, παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι συνήθως στην Ελλάδα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώην σύντροφος

Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 2015

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος