Αυλαία για το Chart Show - Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή

«Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ εσάς που ήσασταν εδώ κάθε Σαββατόβραδο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για το Chart Show - Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή

Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου 9/7 η μουσική εκπομπή του ALPHA, Chart Show, με παρουσιάστρια την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, η οποία παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, με τη Σοφία Αρβανίτη και το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Μαζί της ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Πέτρος Δραγουμάνος, οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους. Μια από τις καλεσμένες ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία ανέβηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες με τις επιτυχίες της.

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτισε συγκινημένη το Chart Show για φέτος, ενώ το ίδιο έκανε και μέσα από μια πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε για την μουσική εκπομπή.

Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή στο Chart Show

Στα παρασκήνια του Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης

Καλεσμένη πριν καιρό ήταν η Δανάη Λουκάκη, η καλή φίλη και πρώην συνεργάτιδα του Βασίλη Μπισμπίκη, που υποδυόταν την Παγώνα στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός συναντήθηκε στα παρασκήνιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι δυο καλοί συνάδελφοι δεν έχασαν χρόνο να βγάλουν βίντεο και να το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Λοιπόν, εδώ πέρα Chart Show, μόλις τελείωσε και κοιτάξτε ποιον βρήκα», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Δανάη Λουκάκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απαντά: «Μανούλα μου».

Η ίδια αμέσως μετά είπε: «Το γαμπρουλάκι μου, το γαμπρουλάκι μου».