Βγάζει από την κληρονομιά Ματέο και Ελένη Μενεγάκη η Λιλίκα Παντζοπούλου; Η απόφαση που τα αλλάζει όλα

Πού θα δώσει την περιουσία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγάζει από την κληρονομιά Ματέο και Ελένη Μενεγάκη η Λιλίκα Παντζοπούλου; Η απόφαση που τα αλλάζει όλα

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι μια γυναίκα, που δεν προτιμά ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι έχει ως νύφη την Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να κρατά χαμηλό προφίλ, όπως και ο γιος της, Ματέο.

Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, να μην δέχεται πολλούς προσκεκλημένους, παρά μόνο ελάχιστες φίλες της, και όλη την ημέρα να βρίσκεται στην θάλασσα και όχι να βουτάει στα φλας.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα, μην κρύβοντας και το αγαπημένο της χόμπι. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε. Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή.

Με την Ελένη Μενεγάκη, παρά τις αντιρρήσεις και τον έντονο σνομπισμό που έχει για τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από το φως της δημοσιότητας και τα αστραφτερά tabloids, την είχε αποδεχθεί και η πρώτη τους κανονική συνάντηση όπου μίλησαν έγινε τα Χριστούγεννα του 2009. Μάλιστα είχε δηλώσει σε φίλους πως η Ελένη έκανε τον γιο της.... διαβάστε