Ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί με Πανταζή και Φουρέιρα - ''Χαμός'' στο γαμήλιο πάρτι της Κόνι και του Καπότση

Θα μείνει αξέχαστο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί με Πανταζή και Φουρέιρα - ''Χαμός'' στο γαμήλιο πάρτι της Κόνι και του Καπότση

To απόγευμα του Σαββάτου 9/7 έγινε ο λαμπερός γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στα Χανιά με την τραγουδίστρια να είναι υπέρλαμπρη, έχοντας διαλέξει ένα κλασσικό νυφικό, με ουρά ωστόσο που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε η τελετή, όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα εντυπωσιακό πάρτι σε μαγαζί, που έβλεπε στη θάλασσα. Από τα βίντεο λοιπόν, που δημοσιεύτηκαν στο instagram αντιληφθήκαμε πως γιόρτασαν τη στιγμή μέχρι το πρωί με την Ελένη Φουρέιρα κα φυσικά τον Λευτέρη Πανταζή να τους διασκεδάζουν.

Το γαμήλιο πάρτι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Παντρεύτηκαν δύο φορές σε μία μέρα

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 9/7. Αφού, λοιπόν, είδαμε την λαμπερή νυφούλα να στέκεται χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της, το ζευγάρι μας επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη. Δεν θα ήταν μόνο ένας ο γάμος.

Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο, πιο αμερικάνικο, στην παραλία, την ώρα που ο ήλιος έδυε και το κύμα έσκαγε δίπλα τους, ενώ φυσικά άλλαξαν και την ενδυμασία τους. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι στη συνέχεια.

Το έθιμο στους γάμους του εξωτερικού λέει πως οι δυο τους θα πρέπει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Ολυμπιονίκης πήρε αρχικά τον λόγο:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Η τραγουδίστρια, από την άλλη πλευρά, είπε είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού μίλησε για τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται και τους ευχαρίστησε γι' αυτό, τόνισε πως κανείς τους δεν πίστευε, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό της, ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον καλό της.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης