Του την ''έφεραν'' μπροστά σε όλους - Έσβησαν τούρτα στον Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

Το περίμενε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Του την ''έφεραν'' μπροστά σε όλους - Έσβησαν τούρτα στον Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

O Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος την Κυριακή 10/7 καλεσμένος στην εκπομπή ''Χαμογέλα και Πάλι΄'' και με αφορμή την γενέθλια του δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη από το πάνελ της παραγωγής, με σκοπό να τους κάνουν ακόμη πιο όμορφη την ημέρα.

Αφού λοιπόν έσβησε την τούρτα, που είχαν παραγγείλει ειδικά για εκείνον, δε μπόρεσε να μην κρύψει τη χαρά του, καθώς με την κίνηση αυτή ένιωσε περισσότερο αγαπητός, από όσο ξέρει πως είναι. Παρ' όλα αυτά δεν έγινε καμία αποκάλυψη για την ηλικία του, σε κάθε περίπτωση όμως μετά και από την περιπέτεια της υγείας του αισθάνεται τυχερός, που τα χρόνια τον βρίσκουν να είναι καλά.

O Tρύφωνας Σαμαράς έσβησε τούρτα στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Ο Σαμαράς εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον αδερφό του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικά, το πρωί της Τρίτης 17/5, μαζί με την Χαρά Βέρρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος κομμωτής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμαθε πολύ ξαφνικά για το τι του συνέβαινε και αγχώθηκε ώστε να προλάβει την κατάσταση και να μη χρειαστεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Τόνισε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή και έβαλε σε προτεραιότητα τον εαυτό του.

«Πλέον βάζω σε προτεραιότητα την υγεία μου, τη ζωή μου. Με συντάραξε γιατί αν αργούσα δύο μέρες, αυτό το πράγμα αν δεν το ξέρεις μπορείς να πάθεις κάτι πολύ κακό ή να κάνεις εγχείρηση ή μπορεί και να πεθάνεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν μου το είπε ο γιατρός σοκαρίστηκα».

«Μετά από αυτό έβαλα άλλες προτεραιότητες, τον Τρύφωνα πάνω από όλα, να μη με ενδιαφέρει τόσο πολύ η δουλειά», κατέληξε.