«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου» - Συγκλονίζει ο Σαμαράς με την σπάνια εξομολόγησή του

Όλα όσα ανέφερε για το πρόβλημα υγείας του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου» - Συγκλονίζει ο Σαμαράς με την σπάνια εξομολόγησή του

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21/02 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Love it» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος "άνοιξε" την καρδιά του και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Ήταν κάτι που δεν ήξερα καν ότι το έχω και το ανακάλυψα την ημέρα των Χριστουγέννων. Πήγα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο γιατί με πονούσε η κοιλιά μου κι ευτυχώς οι γιατροί μου φερθήκανε πολύ καλά.

Κάθισα μέσα 5 ημέρες και μου είπαν πως αν δεν είχα πάει, μπορεί να είχα άσχημη κατάληξη, και να έχανα ακόμη και τη ζωή μου. Ήταν πολύ σοβαρό. Θέλω να έχω την υγεία μου και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν».

Η σπάνια εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά

«Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου»

Σε σοκ παραμένει ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά από την αποκάλυψη πως γνωστός του ο οποίος είχε είχε βγάλει αντικλείδι και έμπαινε μέσα στο σπίτι του όποτε ήθελε με αποτέλεσμα να τον ληστέψει. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το τι ακριβώς συνέβη.

«Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ. Λέω… εσύ; Δεν ήταν κολλητός μου φίλος, ήταν γνωστός μου. Είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και του ζήτησα να πάει να μου πάρει έναν καφέ.

Μου ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού για να ανοίξει, για να μη μου χτυπήσει το κουδούνι. Του τα έδωσα και πήγε κι έβγαλε αντικλείδια. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και έμπαινε ότι ώρα ήθελε, εκείνη τη μέρα ήταν στις 02:30 τη νύχτα.

«Πραγματικά φοβήθηκα, αλλά επειδή ήταν μέρα Χριστουγέννων και ήταν μέρα της γιορτής του, έδωσα τόπο στην οργή και δεν έκανα μήνυση. Μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε».