"Με αποτελείωσε..." - Η Μαρία Κίτσου «σπάει» την σιωπή της για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

"Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι συνδέθηκε το πρωί της Κυριακής 10/7 η Μαρία Κίτσου μέσω Skype. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από το θεατρικό κοινό για την ταλαιπωρία που πέρασαν με τις ακυρώσεις των παραστάσεων/

Ταυτόχρονα, η Μαρία Κίτσου απάντησε και για τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίοι είχαν ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Η περιπέτεια υγείας της Μαρίας Κίτσου

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο. Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου.

Σήμερα παίζουμε στο Βόλο, αρχίζει η περιοδεία ξανά, με την Ηλέκτρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες, λόγω των ακυρώσεων, αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας και δεν μπορούσε να γίνει κάτι».

Για τις Άγριες Μέλισσες είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου, το ρόλο μου. Γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Το twitter αποθέωσε την τελευταία σκηνή της Κίτσου στη σειρά

Το βράδυ της Πέμπτης 7/7 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, για μια πολύ αγαπημένη σειρά, που κοινό στήριξε και αγάπησε πάρα πολύ όλα αυτά τα τρία χρόνια, που είναι στον αέρα. Αυτή λοιπόν, δεν είναι άλλη από τις Άγριες Μέλισσες, που σίγουρα θα λείψει πολύ.

Το συγκλονιστικό κλείσιμο, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Λενιώς θα μείνει στην ιστορία, καθώς με λίγα αλλά βαθιά λόγια, η ηθοποιός αποχαιρέτησε μια για πάντα το Διαφάνι. Με ένα βλέμμα, που τα έλεγε όλα καταλάβαιναν όλοι πως η σειρά δεν άντεξε μόνο τους χρήστες, που πραγματικά έσπασαν το twitter αλλά και όλους τους συντελεστές.

Άγριες Μέλισσες - φινάλε

Κίτσου - Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - τέλος