"Δεν έχω λόγια..." - Αυλαία για το Χαμογέλα και Πάλι! Το συγκινητικό «αντίο» της Σίσσυς Χρηστίδου

Ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Κυριακής 10/7 η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένη αλλά και να ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αυλαία για το Χαμογέλα και Πάλι

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί ξέρω ότι κάναμε πράγματα επί προσωπικού. Δεν ήταν η δουλειά, δεν ήταν η διεκπαιρέωση, ήταν οι ώρες, δουλεύαμε πολλές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου στους συνεργάτες της.

Αμέσως μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο εισέβαλε στο πλατό και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μίλησε με τρυφερά λόγια για τη παρουσιάστρια, το ίδιο φυσικά κι εκείνη.

Ποιος φημολογείται ότι αποχωρεί από το Χαμογέλα και Πάλι

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Asia Express. Ωστόσο, ακόμα ένα μέλος της εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του Κωνσταντίνου και να φύγει από την εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love It, η Ελένη Βουλγαράκη είναι αυτή που αποχαιρετά την εκπομπή και την ομάδα της, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πια γνωστό πως η θεματολογία αλλά και ο χαρακτήρας της εν λόγω εκπομπής έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απέχει αρκετά από την ψυχαγωγία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να νιώθει παραγκωνισμένη αλλά και κάπως "διακοσμητική", χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο για αυτό και αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή για εκείνη είναι να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.