Από το Asia Express, παρουσιαστές του STAR - Ποιοι βρίσκονται ένα βήμα πριν πάρουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά

Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από το Asia Express, παρουσιαστές του STAR - Ποιοι βρίσκονται ένα βήμα πριν πάρουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν για την εκπομπή Breakfast at star, με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά να αποχαιρετούν συγκινημένοι το τηλεοπτικό κοινό. Έκτοτε, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται πως θα πάρουν την θέση τους.

Ποιοι παίρνουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά

Σύμφωνα με την Real, "κλειδωμένοι" στο Star έως και τον Ιανουάριο του 2023 είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που επέστρεψαν πρόσφατα από τα γυρίσματα του Asia Express. Για τους δυο παρουσιαστές και παίκτες στο νέο ριάλιτι του Star κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ενταχθούν στην πρωινή ζώνη του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι μέλος της ομάδας του νέου πρωινού. Το δεδομένο είναι ότι όσο διαρκεί η μετάδοση του Asia Express τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούν να αναλάβουν άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα σε απέναντι κανάλι.

Ποιοι παίρνουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά

H Τζώρτζια Γεωργίου αποχώρησε από το STAR

Η πρωινή εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, έριξε οριστική αυλαία, την Παρασκευή 8/7, και αφού όλοι τους αποχαιρέτησαν το κοινό, μία άλλη είδηση ήρθε να ξαφνιάσει το κοινό που παρακολουθεί το κανάλι. Η Τζώρτζια Γεωργίου που συμμετείχε ενεργά στην συγκεκριμένη εκπομπή ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό έλαβε τέλος.

Το γεγονός αυτό το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία της από το πλατό την ώρα που όλα τα φώτα και οι κάμερες έχουν σβήσει και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για αυτή την εμπειρία και τα μαθήματα που πήρε τα τέσσερα χρόνια που βρισκόταν εκεί.

«Όταν τα φώτα σβήνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας! Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το @starchanneltv και την @greenpixelproductions μόλις ολοκληρώθηκαν!

Παίρνω μαζί μου όλη την περιουσία μου, από γέλια, χαρά, αγάπη, ώρες και στιγμές ευτυχίας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με πίστεψαν με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν παρέα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Εις το επανιδείν!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τζώρτζια Γεωργίου