«Εμένα αυτοί οι ήρωες με συγκινούν πολύ...» - Ο Μανώλης Κλωνάρης αποκάλυψε για το νέο του ρόλο "Κόκκινο Ποτάμι"

Παράλληλα, μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια για τον σκηνοθέτη της σειράς, Μανούσο Μανουσάκη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εμένα αυτοί οι ήρωες με συγκινούν πολύ...» - Ο Μανώλης Κλωνάρης αποκάλυψε για το νέο του ρόλο

Ο Μανώλης Κλωνάρης, τον οποίο και παρακολουθήσαμε την φετινή σεζόν μέσα από τον ρόλο του Ανέστη στην τηλεοπτική σειρά "Η Γη της Ελιάς", παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend", οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 9/7.

Ο ηθοποιός - ο οποίος πρόσφατα μίλησε αρκετά ανοιχτά για τη σχέση του με την Τζόυς Ευείδη - υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον νέο του ρόλο στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι", την οποία και σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης. Μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του, αλλά και γενικότερα το πως είναι ο ίδιος σαν χαρακτήρας και τι στάση κρατά απέναντι στα πράγματα.

Ο ίδιος αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο του Λουκά, τον οποίο και θα υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι", ενώ μίλησε και για την αντίδρασή του όταν τον ενημέρωσαν ότι κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Κλωνάρη

Ο Μανώλης Κλωνάρης είπε χαρακτηριστικά: "Θα υποδυθώ τον Λουκά. Φαινομενικά δείχνει ένας πολύ περίεργος και σκληρός άνθρωπος, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι και εκείνος είναι ένας πονεμένος άνθρωπος, μιας και είναι και εκείνος πρόσφυγας και έφυγε από τον Πόντο στην Θεσσαλονίκη. Τον γνωρίζουμε στο λιμάνι, που υποδέχεται τους πρόσφυγες, έχει κάποια θέματα με τον τζόγο.

Εμένα αυτοί οι ήρωες με συγκινούν πολύ και πάντοτε προσπαθώ να τους δίνω μια άλλη υπόσταση και ένα στοιχείο του χαρακτήρα τους, που δεν φαίνεται από την αρχή... Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι πολύ βοηθητικός και συνέχεια με συμβουλεύει για να γίνομαι και εγώ καλύτερος. Τον ευχαριστώ και τον εκτιμώ πολύ..."

Λίγα λόγια για τον Μανώλη Κλωνάρη

Ο Μανώλης Κλωνάρης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γκάμπυ (2015), Το σπίτι των επιθυμιών (2020), ΓΚΑΜΠΥ (Μείνατε ευαίσθητοι) (2016), Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η Γη της Ελιάς (2021).

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».