Με "καυτό" μίνι φόρεμα που κόβει την ανάσα - Τα έσπασε η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στα μπουζούκια

Της φιλούσε τον ώμο και χαμογελούσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, αφού επιβεβαίωσαν πως τίποτα δεν έχει κλονίσει τη σχέση τους με την τελευταία εμφάνιση της πρώτης με τον πρώην της, έκαναν άλλη μία εντυπωσιακή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Όλα τα φώτα έπεσαν πάνω τους, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως αδιαφορούσαν και επέλεξαν να απολαύσουν το βράδυ τους, χωρίς να τους απασχολούν οι ματιές του κόσμου.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα "καυτό" κολλητό μίνι φόρεμα σε ροζ χρώμα που έκανε έντονη αντίθεση με το μαυρισμένο της κορμί και τα ξανθά της μαλλιά. Σαν μία μπάρμπι που φαίνεται πως απολαμβάνει τα μπάνια της στην παραλία. Ο σύντροφός της, με τον οποίο συμπληρώνουν έξι μήνες σχέσης, ήταν ντυμένος σε σκούρες αποχρώσεις, με μία μαύρη μπλούζα και ένα γκρι παντελόνι. Η χρυσή αλυσίδα στο λαιμό του, μάλιστα, ξεχώριζε.

Η νέα εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στα μπουζούκια

Γρηγόρης Αναστασιάδης

Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

Τα πρώτα αρετουσάριστα πλάνα τους από την παραλία

Η Αγγελική Ηλιάδη βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο αφού τόσο τα προσωπικά όσα και τα επαγγελματικά της πάνε πάρα πολύ καλά. Το καλοκαίρι έχει έρθει και η διάθεση όλων αλλά και της τραγουδίστριας είναι ανεβασμένη. Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο της φρόντισε να είναι πιο χαλαρό απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους στη θάλασσα.

Από την παρέα της δε μπορούσε να λείπει και ο καλός της, Γρηγόρης Αναστασιάδης, με τον οποίο όπως είδαμε και στα insta stories είναι αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι. Όσο για την φυσική κατάσταση της, τα λόγια είναι περιττά μιας και η πρώτη δημοσίευση με μαγιό έκανε φανερό πως είναι στα καλύτερα της και θα το αποδεικνύει για όλο το καλοκαίρι.

Ηλιάδη πισίνα

Ηλιάδη μαγιό

Ηλιάδη - Γρηγόρης