«Το θεωρώ απαράδεκτο» - Η ερώτηση που βγάζει εκτός εαυτού την Σμαράγδα Καρύδη

Πόση υπομονή να κάνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το θεωρώ απαράδεκτο» - Η ερώτηση που βγάζει εκτός εαυτού την Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στο ''Dot'' την Κυριακή 10/7 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία ανέφερε πιο ευχάριστα κομμάτια της ζωής αλλά και γεγονότα, που την έχουν ενοχλήσει μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά αφορά στην απόκτηση παιδιού, για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές και έχει κάνει ξεκάθαρο, πως είναι προσωπική της επιλογή, που τη στηρίζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Άλλωστε είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή στο πλάι του Αθερίδη και γενικότερα άλλα ζητήματα τους έχουν απασχολήσει και όχι το να γίνουν μαζί γονείς.

H ερώτηση που φέρνει σε δύσκολη θέση την Σμαράγδα Καρύδη

«Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες αυτό, όχι μόνο σε μένα και το θεωρώ απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς και αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας που μου φαινόταν πάρα πολύ αστείο.

Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δε ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, αν έχει προβλήματα υγείας… Πως το ρωτάς αυτό το πράγμα;».

"Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή..."

Το βράδυ της Πέμπτης 14/4 η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και άνοιξε την καρδιά της, για πρώτη φορά, στους τηλεθεατές της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν επιθυμεί τον γάμο ή την απόκτηση παιδιών.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη» είπε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια… κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά όμως θα την κάνω. Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι… Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.