Θοδωρής Αθερίδης: «Το μόνο που με απασχολούσε στην σχέση μου με την Σμαράγδα Καρύδη ήταν να...»

Όσα είπε για την αποκάλυψη της σχέσης τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Το μόνο που με απασχολούσε στην σχέση μου με την Σμαράγδα Καρύδη ήταν να...»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/2, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μάλιστα σχολίασε και την στιγμή που μαθεύτηκε η σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη - δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού - και το πως ένιωσε για αυτό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν το πως θα το πει στην γυναίκα του και πως θα το πάρει εκείνη, ενώ ποτέ δεν ασχολήθηκε με το τι έχει να πει ο κόσμος.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη

«Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση».

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την πρώην σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/2) ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα και στην υπέροχη σχέση που έχουν μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, ήρθε ακόμα πιο κοντά με την πρώην του μετά τον ερχομό του εγγονού τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου).

«Στα προσωπικά μπορώ να πω ότι δεν είναι μόνο τύχη, να το πούμε αυτό.

Είσαι το ήμισυ του προσωπικού οπότε έχεις ευθύνη γι’ αυτό. Οπότε υπήρχαν σχέσεις που πήγαν καλά και σχέσεις που χάλασαν. Για ότι χάλασε τη μισή ευθύνη την έχω εγώ.

Διαζύγιο δεν έχουμε πάρει. Εφόσον δεν πέτυχε δεν θέλω να το ξανακάνω. Δεν είμαστε ούτε καν σε διάσταση. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της.

Η επαφή είναι καθημερινή και πολλές φορές. Τώρα με την Ελένη μας ένωσε ακόμη περισσότερο το εγγόνι, περνάω πολλές ώρες στο σπίτι της.

Απλώς αποφασίσαμε ο καθένας να μένει σε διαφορετικό σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.