Φωτογραφίες από το σπίτι Σμαράγδας Καρύδη - Θοδωρή Αθερίδη! Με νεανική διακόσμηση και θέα Ακρόπολη

Θα το λατρέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το σπίτι Σμαράγδας Καρύδη - Θοδωρή Αθερίδη! Με νεανική διακόσμηση και θέα Ακρόπολη

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έχουν από τα πιο στιλάτα σπίτια στην ελληνική showbiz. Και όχι δεν πρόκειται για ένα σικάτο σπίτι με ντιζαϊνάτα διακοσμητικά, αλλά για μια διακόσμηση άκρως νεανική όπου παντού στο χώρο υπάρχουν φυτά και έντονα χρώματα.

Το σπίτι τους είναι ζεστό, cozy, φιλόξενο και ηλιόλουστο.. Κυριαρχεί το λευκό και το ξύλο, ενώ από τα μεγάλα παράθυρα διακρίνεται η πανέμορφη Ακρόπολη.

«Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Μπορούμε να δούμε ταινίες, να διαβάσουμε ωραία βιβλία, να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να κάνουμε γυμναστική, να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας, να φτιάξουμε τις γλάστρες μας, να μιλήσουμε με την οικογένειά μας, να σκεφτούμε, να ζωγραφίσουμε, να μαγειρέψουμε, να επικοινωνήσουμε πάντα μέσα από τα social media, όπως κάνουμε όλο αυτό τον καιρό, και έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη σχετικά με την πρώτη καραντίνα.

Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι και από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου, με τους τσακωμούς τους να είναι ασήμαντοι.

Φωτογραφίες από το σπίτι Αθερίδη - Καρύδη

Σπάνια φωτογραφία της μητέρας της Καρύδη

Στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη, με τον οποίο μένουν και μαζί ενώ τους βλέπουμε σχεδόν πάντα να συνοδεύουν ο ένας τον άλλο σε δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας παράλληλα τη βαθιά αγάπη του ένα για τον άλλον.

Οι περισσότεροι πια γνωρίζουν τον μπαμπά της ,με τον οποίο κιόλας έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν ωστόσο ενδέχεται να μην γνωρίζουν τη μαμά της. Η γνωστή ηθοποιός είναι ίδια με τη μαμά της και αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε στην σπάνια φωτογραφία των γονιών της που δημοσίευσε και μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Η Σμαράγδα πόσταρε μία αδημοσίευτη φωτογραφία των γονιών της, από τον φωτογράφο Κλεισθένη, δηλώνοντας με ένα comment πως είναι η αγαπημένη της.

Το original post έκανε το account @studio_kleisthenis, με τη λεζάντα να γράφει: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του το 1980 τους ηθοποιούς και γονείς της Σμαραγδας Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου και Ντίνο Καρύδη. Αδημοσίευτη φωτογραφία». Η Σμαράγδα Καρύδη άφησε στο post ως comment δύο κόκκινες καρδιές.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη