Με τούλινη φούστα και μικροσκοπικό μεταλίζε τοπάκι - ''Πανικός'' με την εμφάνιση της Κάβουρα στο πάρτι γενεθλίων της

Όλα ροζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τούλινη φούστα και μικροσκοπικό μεταλίζε τοπάκι - ''Πανικός'' με την εμφάνιση της Κάβουρα στο πάρτι γενεθλίων της

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων σε γνωστό μπαρ - εστιατόριο της Αθήνας, στο οποίο είχε καλέσει αγαπημένους της φίλους με σκοπό να περάσει μοναδικά την ημέρα, που συμπλήρωσε ουσιαστικά άλλον έναν χρόνο ζωής.

Η ηθοποιός ήταν χωρίς αμφιβολία για άλλη μια φορά εντυπωσιακή, αφού διάλεξε να φορέσει μια ροζ φούστα, φτιαγμένη από τούλι σε συνδυασμό με ένα ροζ, μεταλιζέ τοπ και πολύ ψηλές γόβες σε αντίστοιχο χρώμα. Γενικότερα την έχουμε δει να κάνει πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αφού πάλι πρόσφατα έβαλε φωτιές, χορεύοντας τσιφτετέλι με μαγιό.

Το εντυπωσιακό πάρτι από τα γενέθλια της Βίκυς Κάβουρα

Κάβουρα - Πάρτι γενεθλιών

Γενέθλια - Κάβουρα

Τα φαγητά που έχει αποκλείσει η Κάβουρα και έχει αυτό το κορμί

Η Βίκυ Κάβουρα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού όπως έχει εξομολογηθεί, γυμνάζεται από την ηλικία των 13 ετών. Επίσης, προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, έχοντας "πετάξει" πολλά ανθυγιεινά φαγητά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκάλυψε όλα τα μυστικά που ακολουθεί και την έχουν βοηθήσει να έχει κοιλιακούς φέτες, καθόλου κυτταρίτιδα και καλλίγραμμες αναλογίες.

«Καταρχάς πάω γυμναστήριο από 13 και η διατροφή μου είναι πολύ συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτά τα ελληνικά σουβλάκια και τέτοια δεν τα τρώω ποτέ. Burger έχω φάει μια φορά στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια γιατί μου είπαν ότι με τόσην προπόνηση χρειάζεσαι λίγο μακαρόνι. Δεν μου άρεσαν, προσπάθησα και πιέστηκα και τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες, μ' αρέσουν τα γλυκά όμως».

Να σημειωθεί επίσης, πως μίλησε και για τη συλλογή εσωρούχων που σχεδιάσει. Μάλιστα, ένα "καυτό" σετ είχε κάνει δώρο στην Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.