Χορεύει τσιφτετέλι φορώντας αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι - Σούσουρο με το βίντεο της Βίκυς Κάβουρα

Ξεσάλωσε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χορεύει τσιφτετέλι φορώντας αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι - Σούσουρο με το βίντεο της Βίκυς Κάβουρα

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Βίκυ Κάβουρα, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα δημοσιεύει και αρκετά βίντεο στο Tik Tok, με τα περισσότερα να χορεύει.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια υγείας της, η Βίκυ Κάβουρα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το «Σπίρτο και βενζίνη» της Μαρίνας Σάττι που είναι διασκευή του «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».

Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει αισθησιακά τσιφτετέλι φορώντας ένα αποκαλυπτικό και άκρως εντυπωσιακό μπινίκι, που αναδεικνύει άψογα τις αναλογίες του κορμιού της και μάλιστα αμέσως μετά εμφανίζεται και μια φίλη της, γνωστή Tik Toker, για να δώσει στο φινάλε μία χιουμοριστική πινελιά.

Το χορευτικό βίντεο της Βίκυς Κάβουρα με αποκαλυπτικό μαγιό

Έτοιμη να γίνει μανούλα;

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 27/3 και όπως πάντα έτσι και τώρα προχώρησε σε αποκαλυπτικές αποκαλύψεις. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη συντροφικότητα, αφού για να υπάρξει ένα παιδί είναι απαραίτητη προυπόθεση ένας κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Η Κάβουρα έχει αφήσει να βγουν στο φως της δημοσιότητας σχέσεις της και τις έχει κρίνει όλες δημόσια. Είναι ελεύθερη την περίοδο αυτή και όπως αποκάλυψε το μητρικό καμπανάκι θα χτυπήσει την στιγμή που ένας άντρας θα σταθεί στο πλάι της και της προσφέρει ασφάλεια για το επόμενο βήμα.

«Νομίζω ότι θα ξυπνήσει όταν νιώσω ασφάλεια σε μια σχέση ξανά. Όταν θα βρω το σύντροφο που θα δω στα μάτια του ότι είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου» είπε η Βίκυ Κάβουρα σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας.