«Το πέρασα μόνη μου...» - Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η Κάβουρα με την υγεία της

Όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Πάσχα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το πέρασα μόνη μου...» - Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η Κάβουρα με την υγεία της

Η Βίκυ Κάβουρα πιάστηκε από την κάμερα του Happy Day την Τετάρτη 4/5 και προέβη σε σύντομες δηλώσεις, οι οποίες σχετίζονταν με τη υγεία της. Η ίδια αποκάλυψε κάτι, που δεν έγινε γνωστό, πως κατά τις διακοπές του Πάσχα κόλλησε κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μείνει τελείως μόνη της.

Μπορεί να το πέρασε ήπια όμως σε κάθε περίπτωση η καραντίνα την ανάγκασε να απομονωθεί και να μην κάνει πραγματικότητα τα σχέδια της για τις γιορτές. Φαίνεται πως η ηθοποιός έχει μια μικρή ατυχία με τις γιορτινές αυτές ημέρες, αφού μόνη της πάλι είχε κάνει γνωστό, πως τον Άγιο Βαλεντίνο τον πέρασε ιδιαίτερα για συγκεκριμένο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση τώρα πια είναι μια χαρά και συνεχίζει το πρόγραμμά της κανονικά και από τις δηλώσεις της φάνηκε αισιόδοξη για το μέλλον και ευγνώμων, που βγήκε αλώβητη από αυτή τη διαδικασία.

Η περιπέτεια που είχε η Βίκυ Κάβουρα με την υγεία της το Πάσχα

«Το Πάσχα ήμουν λίγο αρρωστούλα, είχα Covid και ήταν λίγο περίεργο. Κρίμα και ήθελα τόσα χρόνια να πάω στην Σπάρτη να ψήσουμε. Το πέρασα μόνη μου. Δόξα το Θεό είχα ήπια συμπτώματα» αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.

«Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη μου»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για τις επισκέψεις σε ψυχολόγο αλλά και για τις προτάσεις γάμου που... μένουν στο Instagram.

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν. Στο Instagram όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν και υπάρχει πολύ φλερτ, από κοντά όμως κανένας και τίποτα. Έχω σκεφτεί να τα παρατήσω! Και τώρα βρίσκομαι σε μια φάση ενδοσκόπησης που σκέφτομαι τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει.

Τι θέλω και τι δεν θέλω. Σε συγκεκριμένα πράγματα που βλέπω στην τηλεόραση τώρα, δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετέχω. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις… Η ψυχή μου μπορεί να είναι χαρούμενη με το να είμαι σερβιτόρα στο εξωτερικό, σε μια χώρα που δεν με ξέρει κανείς. Δεν έχω αυτό το ψώνιο που λένε.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο DWTS υπήρχαν ένα, δυο άτομα που δεν μου έκαναν πολύ εύκολη την παρουσία μου εκεί. Δεν πέρασα τέλεια. Δεν μίλησα, αλλά νομίζω πως εκείνη ήταν η τελευταία φορά που ήμουν διστακτικό παιδάκι. Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη και αυτό ήταν το μάθημα μου».