«Μην κρυβόμαστε...» - Άκρως αφοπλιστικός ο Στάθης Σχίζας στις δηλώσεις του για τον Άρη Σοϊλέδη

«Αντικειμενικά να μιλάμε...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μην κρυβόμαστε...» - Άκρως αφοπλιστικός ο Στάθης Σχίζας στις δηλώσεις του για τον Άρη Σοϊλέδη

Ο νικητής του Survivor 5 Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” την Κυριακή 10/7 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την 9χρονη κόρη του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών αλλά και στη νίκη που πήρε από τον Άρη Σοϊλέδη στον μεγάλο τελικό.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα στη ζωή μου κοιτάζω κοντά για να πηγαίνω μακριά. Προφανώς και δεν μπορούσα να σκεφτώ τη μέρα που μπήκα στο Survivor ότι σε πέντε μήνες θα ήμουν στον τελικό. Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού ότι αυτός είναι ο στόχος και εκεί θέλω να φτάσω αλλά πάντα κοίταζα να περνάει βδομάδα με τη βδομάδα για να ζω κιόλας το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να σκέφτομαι τον τελικό από την πρώτη βδομάδα που έχω μπει μέσα, είναι και ψυχοφθόρο, σου φαίνεται ατελείωτο. Βδομάδα με τη βδομάδα όμως κύλησε πιο όμορφα, πιο ευχάριστα και πιο γρήγορα ως τον τελικό».

«Όταν είχαμε μείνει πλέον τέσσερις, είπα πως όλα είναι πιθανά. Τέσσερα άτομα ήμαστε, για να έχω μείνει και να έχω περάσει κάποιες ψηφοφορίες, κάποιοι άνθρωποι με πιστεύουν και έχουν ταυτιστεί μαζί μου οπότε γιατί όχι».

«Νομίζω ότι τα προηγούμενα Survivor τα είχαν πάρει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες. Νομίζω όμως ότι σε αυτό το Survivor για πρώτη φορά ο κόσμος έκρινε με ένα σύμπλεγμα πραγμάτων. Καλός ήμουν αγωνιστικά αλλά, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά.

Τα τελευταία αγόρια, που είχαμε μείνει, ήμασταν όλοι πάνω κάτω πολύ δυνατοί αλλά ο Άρης ήταν πιο πάνω και ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Αντικειμενικά να μιλάμε ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης» πρόσθεσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο πριν από λίγο σήμερα Κυριακή 10/7 ''άδειασε'' ο Βασάλος στην εκπομπή της Χρηστίδου.

«Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του...» - Η πρώτη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και από τότε που επέστρεψε στο σπίτι του στην Ελλάδα, η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά του. Παρόλα αυτά, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να προχωρήσει στην πρώτη του ανάρτηση μετά από τον τελικό του παιχνιδιού.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του, κρατώντας το έπαθλο στα χέρια του, και έγραψε λίγα λόγια για τον τρόπο που βίωσε όλη αυτή την εμπειρία, ενώ δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο που με την ψήφο του, όχι μόνο τον κράτησε, αλλά του χάρισε και 100.000 ευρώ.

Ψάχνοντας στο προφίλ του, μάλιστα, συγκρίναμε τις προηγούμενες φωτογραφίες του με αυτή που δημοσίευσε για να δούμε πόσο έχει αλλάξει ύστερα από τόσους μήνες και πραγματικά μείναμε άναυδοι.

«6/7/2022 Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του …
Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα. Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες.. Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς…

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ' όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ' τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον @soiledis11 που φτάσαμε μαζί στο τέλος!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στάθης Σχίζας