«Πεταμένα λεφτά!» - "Ξέσπασε" ο Σταμάτης Κραουνάκης για το αντρικό φύλο

Αποκάλυψε και γιατί δεν έκανε παιδί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πεταμένα λεφτά!» -

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 10/7, σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα από εκείνη τη φορά που μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου βουρκωμένος. Ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε τους λόγους που ποτέ δεν έκανε ένα παιδί, ενώ μίλησε και με πάθος για τον έρωτα.

Προχώρησε, μάλιστα, και σε δηλώσεις για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ωστόσο η δεύτερη είναι φανερό πως του έχει αφήσει μία πικρία.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη

«Ένα κορίτσι θα το ήθελα, όχι αγόρι. Δεν ήμουν τέτοια πάστα. Δεν θα πέρναγε καλά το παιδί. Πιθανόν είμαι πολύ εγωιστής, δεν ήθελα να αφήσω το παιδί “Σταμάτης” να τον κλέψει ένας άλλος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το πρώτο τουπέ ήρθε γύρω στα 30, στην πρώτη επιτυχία. Κράτησε πολύ λίγο. Το ότι δεν κράτησε σχεδόν καθόλου οφείλεται πάντα στην Λίνα Νικολακοπούλου, γιατί έβαζε πάντα τον πήχη πιο ψηλά και μας έβαζε άλλο στοίχημα.

Δεν προσπάθησα να καλουπώσω αυτό το 10χρονο παιδί που κρύβω μέσα μου και αυτό είναι το χαρτί μου. Όσοι με ξέρουν καλά και δεν παίρνουν υπόψιν τις πιθανές εκρήξεις ή συμπεριφορές κατά καιρούς, ξέρουν ότι από πίσω κρύβεται το παιδί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι ο έρωτας η βενζίνη; Δεν με πιλατεύει το πάθος. Αν δεν έχω μία κινητοποίηση συναισθηματική δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ο έρωτας είναι βρωμόπαιδο. Δεν είναι για να φέρεται καλά, είναι για να αναστατώνει. Δεν τα πήγαμε άσχημα με τον έρωτα αν πρέπει να κάνω έναν λογαριασμό».

«Και τι να υμνήσω; Τον άντρα; Πεταμένα λεφτά! Είναι κουραστικοί οι άντρες ώρες ώρες όταν δεν έχουν λύσει τα θέματά τους», τόνισε έπειτα και μίλησε για τις σχέσεις του: «Δεν ήμουν εκείνος που υποχωρούσα. Έχω φερθεί καλά στον έρωτα, κάτι έχω κι εγώ για να μ’ αγαπάνε».

«Είναι πολύ νόστιμο, καμιά φορά τα ζηλεύω αυτά τα τραγούδια» είπε για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, που τώρα ξεκινάει την καριέρα του στο τραγούδι.

''Είμαι πανερωτικός, αυτό δε σημαίνει ότι πάω και...''

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» και παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ξεχώρισαν τα κομμάτια που μίλησε για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του, αλλά και την πολιτική.

Ο καλλιτέχνης μας έχει συνηθίσει στις βαριές αποκαλύψεις αλλά και στον καυστικό του λόγο. Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει και δήλωση αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη και ειδικότερα για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, που αντέδρασε άμεσα στα λεγόμενα του συνθέτη(δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

«Είμαι πανερωτικός. Για να τελειώνουμε δεν εννοώ καθόλου το @@@@ι. Εννοώ το στυλ σου, εννοώ τα μάτια σου, εννοώ έναν άνθρωπο που θα μου δείξει τρυφερότητα. Εννοώ μια μεγάλη γυναίκα που της έχω αγάπη μεγάλη, που είναι βασικό μου θέμα ή κι ένα νεότατο που βλέπω στα μάτια του ένα ταλέντο. Έλεος. Το πανερωτιστής δεν σημαίνει πάω και @@@@μαι παντού με όλους. Συγγνώμη. Μα για να το κάνουμε και ξεκάθαρο. Άλλωστε για να το πω κι εγώ κατά τη Δήμητρα Λιάνη… Έχω κλείσει. Είμαι 66 στα 67, τα πολλά ντουζένια έχουν παρέλθει, αν τυχόν έρθει κάτι και μας απογειώσει θα το συζητήσουμε».