Η Έφη Θώδη τραγούδησε τραπ σε πανηγύρι και ξεσήκωσε τα πλήθη

Πα - νι - κός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έφη Θώδη τραγούδησε τραπ σε πανηγύρι και ξεσήκωσε τα πλήθη

Η Έφη Θώδη τα τελευταία χρόνια μπορεί να ταλαιπωρήθηκε πολύ εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού στάθηκε η αφορμή για να χάσει τη μητέρα της από τη ζωή της, ωστόσο έχει επανέλθει και έχει επιστρέψει για τα καλά στις πίστες. Σε κάθε πανηγύρι είναι εκεί, ενώ δεν διστάζει να τροποποιήσει τα τραγούδια που ακούει η νεολαία και να τα προσαρμόσει στα μέτρα της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, και στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Στρούσι στον Νομό Ηλείας, τραγουδώντας το Madame του τράπερ Τραννού, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Φυσικά, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral στο Tik Tok αγγίζοντας τις 40.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Η Έφη Θώδη τραγουδάει τραπ σε πανηγύρι

«Μου έτρωγαν χρήματα, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Θώδη στο περιοδικό Λοιπόν, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον λόγο που δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα με κάποια σχέση της.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρα της, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για τους πρώην συντρόφους τους, αποκαλύπτοντας πως πολλοί από αυτούς την εκμεταλλεύτηκαν για οικονομικούς λόγους.

Ο έρωτας δεν σας έλειψε; Να βρείτε έναν άνθρωπο, για τον οποίο να νιώσετε συναισθήματα;

Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους μου στο παρελθόν και έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή μου, στην οποία είπα αρκετά με αυτή την ιστορία.

Τι σας πλήγωσε τόσο πολύ;

Μου τρώγανε χρήματα. Οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να τους πληρώνω, να μου λείπει, καλύτερα μόνη μου. Όσοι έρχονταν δίπλα μου, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μου το έκαναν με τρόπο, δηλαδή μου έλεγαν πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους και εγώ επειδή ήμουν ευαίσθητη πολύ, τους λυπόμουν και τους βοηθούσα. Ώσπου κάποια στιγμή, είπα ως εδώ. Δεν έχω βρει έναν αξιόλογο άντρα να βασιστώ πάνω του.

Έφη Θώδη σύντροφος

Την απιστία θα τη συγχωρούσατε;

Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα.

Εσείς έχετε απιστήσει;

Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ, αλλά μόλις συνέβη, χώρισα, καθώς είχε έρθει το τέλος της σχέσης. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, σήμαινε ότι δεν τον αγαπούσα πια.