«Από μικρή θυμάμαι, δεν...» - Τους άφησε άφωνους η Άννα Βίσση με την αποκάλυψή της

Σε τι αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από μικρή θυμάμαι, δεν...» - Τους άφησε άφωνους η Άννα Βίσση με την αποκάλυψή της

Η Άννα Βίσση πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις σε διάφορα μέρη αυτό το διάστημα, σε κάποιες από τις οποίες εμφανίζεται και η κόρη της με τον εγγονό της στο πλευρό της, ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 10/7.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι διακοπές δεν είναι κάτι που επιθυμεί και αποζητά στη ζωή της, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της. Η δημιουργία μουσικής είναι για εκείνη η απόλυτη χαλάρωση.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση

«Τι σημαίνει διακοπές; Δεν με τρελαίνουν οι διακοπές. Να σταματήσω 10 μέρες βαριέμαι πάρα πολύ. Οι συναυλίες είναι διακοπές μου το σπίτι μου, η ησυχία μου. Δεν ξέρω αν σημαίνει αυτό ότι μεγάλωσα κιόλας... Από μικρή θυμάμαι δεν τρελαινόμουν να κάνω διακοπές για μένα ενδιαφέρουν είναι να βρεθώ σε ένα στούντιο και να ψάχνω πράγματα με ξεκουράζει ακόμα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τα λένε μέσω social media - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Καρβέλα και το σχόλιο της μητέρας της

Η Άννα Βίσση έχει χαράξει μια αξεπέραστη πορεία στο χώρο του τραγουδιού με φανατικό κοινό, που αγαπάει εκείνη και τα τραγούδια της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αφορμή λοιπόν τις συναυλίες, που έδωσε στην Αμερική συνδύασε παράλληλα και την επίσκεψη της στα εγγόνια και στην κόρη της.

Η χαρά της ήταν ατελείωτη και αυτό φάνηκε από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram , με τον κόσμο από κάτω να κάνει χαμό. Για την ώρα δυστυχώς τους αποχωρίστηκε και έτσι η επικοινωνία τους συνεχίζεται πάλι μέσω social media, με την Άννα να εκφράζει την ατελείωτη αγάπη και τον θαυμασμό στο στυλ της κόρης της.

«Earrings to die», έγραψε η Άννα Βίσση σε φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα