Με λευκό φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο - Η Ήβη Αδάμου ''τρέλανε'' το Instagram

Η ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με λευκό φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο - Η Ήβη Αδάμου ''τρέλανε'' το Instagram

Η Ήβη Αδάμου - η οποία πρόσφατα απάντησε με ειλικρίνεια για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού - είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις της.

Έχει απίστευτες αναλογίες. Οι κοιλιακοί της είναι φέτες, ενώ τα πόδια της δεν έχουν ούτε ένα σημάδι και μετά τη γέννηση του παιδιού της. Αυτή τη φορά "τρέλανε" το Instagram με την φωτογραφία που ανέβασε την Παρασκευή 8/7 από το BeautyPlethoraEvent by Wella Professionals στο οποίο παρευρέθηκε και τραγούδησε.

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου

Στην εκδήλωση φόρεσε ένα κατάλευκο μάξι φόρεμα με κοψίματα, που αποκαλύπτουν κάποια σημεία του κορμιού της αλλά και ένα συγκλονιστικό σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τέσσερεις φωτογραφίες και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Το #BeautyPlethoraEvent by Wella Professionals ήταν μαγικό, μια βραδιά γεμάτη χρώμα και ταλαντούχους επαγγελματίες που μοιράστηκαν μαζί μας πολλά νέα #hairtrends. Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω στην δημιουργική ομάδα της #WellaFamily.

Ήβη Αδάμου

Εξάλλου έχει το μυστικό της για να διατηρεί αυτές τις αναλογίες

Η Ήβη Αδάμου έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο δεν έχει κρύψει το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούνιο του 2018 όπου απέκτησαν την μικρή Ανατολή - Νεφέλη, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους (δείτε εδώ τις τρυφερές δηλώσεις που είχε κάνει πριν από καιρό για την κόρη της)

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να έχει πολλές υποχρεώσεις πλέον ως μητέρα καθώς η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να επανέλθει στην φυσική της κατάσταση αρκετά γρήγορα μετά από την εγκυμοσύνη της μιας και έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα της εγχώριας showbiz.

Το μυστικό της Ήβης Αδάμου για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης με εύκολο τρόπο

Η Ήβη ξεκινάει πάντα τη μέρα της με ένα μπολ δημητριακά με γάλα και το φαγητό της το συνοδεύει πάντοτε με σαλάτες!

Μεσημεριανό: κοτόπουλο σχάρας με ρύζι ή πατάτες φούρνου ή μακαρονάδα μπολονέζ ή μακαρονάδα φούρνου αλλά και όσπρια ενώ δεν συνηθίζει να τρώει ψωμί και αποφεύγει τα τηγανητά και πολύ καλά κάνει!

Βραδινό: είναι το πιο λιτό της γεύμα αφού τρώει ή κοτόπουλο με σαλάτα ή απλά δύο φρυγανιές ενώ καθημερινά τρώει πολλά φρούτα με ιδιαίτερη προτίμηση τον χειμώνα στα μήλα και το καλοκαίρι το σταφύλι!