Ήβη Αδάμου: Απαντά με ειλικρίνεια για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Τι αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια για την οικογένειά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ήβη Αδάμου: Απαντά με ειλικρίνεια για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Οι κάμερες της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκαν στα παρασκήνια του Mad Vma 2022, εκεί όπου συνάντησαν την Ήβη Αδάμου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία συνεργάστηκε στη σκηνή με τον Γιώργο Κακοσαίο μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τις μετακινήσεις αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο μετράνε πλέον πολλά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παραμένει πολύ αγαπημένο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν εκείνη ήταν 16 χρονών και έλαβε μέρος στο X- FACTOR, όπου ο καλλιτέχνης ήταν κριτής και έτσι ήρθαν πιο κοντά. Παρ' όλα αυτά επειδή η 'Ηβη τότε ήταν ανήλικη, δεν προχώρησε το ειδύλλιο, ωστόσο όταν αργότερα κατέβηκε για σπουδές, ο έρωτας τους φούντωσε. Μάλιστα ο Κουινέλης στην ίδια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Τι δήλωσε η Ήβη Αδάμου για τον ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα νέο παιδί

Στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τη διαχείριση προσωπικού και επαγγελαμτικού χρόνου, αλλά και για την οικογένειά της απάντησε:

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…» αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.

Τα post στο Instagram συνεχίζουν να πέφτουν "φωτιά" - Νύφη και πεθερά μαγειρεύουν μαζί

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, που αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του κριτή στο X-Factor, έφτιαξε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει αναρτήσει τα πρώτα ξεκαρδιστικά του βίντεο.

Αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει την σύζυγο, Ήβη Αδάμου, και την μητέρα του, Ανατολή, την ώρα που ετοίμαζαν το φαγητό για όλη την οικογένεια, στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως έχουν άριστη σχέση και η μεγαλύτερη μαθαίνει στη μικρότερη πως να φτιάχνει πασχαλινά τσουρέκια. Η τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε άψογα και πέρασε το τεστ της πεθεράς της.

Το ζευγάρι, γενικότερα, είναι πολύ ευτυχισμένο, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και το ότι νύφη και πεθερά συνυπάρχουν αρμονικά και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης είναι κάτι που το επιβεβαιώνει και κάνει όλες τις γυναίκες να εύχονται να τύχουν σε μία τόσο καλή γυναίκα ως μητέρα του άντρα τους.