Με φλοράλ και αποκαλυπτικά κοψίματα - Η Φαίη Σκορδά εντυπωσίασε για άλλη μία φορά 

Οι φωτογραφίες στο Instagram που τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με φλοράλ και αποκαλυπτικά κοψίματα - Η Φαίη Σκορδά εντυπωσίασε για άλλη μία φορά 

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πρόσωπο που συζητιόταν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα συνεχίσει στον αντ1, ιδιαίτερα τώρα που η σεζόν έφτανε στο τέλος της. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε λίγες ώρες μετά το φινάλε του Πρωινού, όπου υπήρξε μεγάλη συγκίνηση.

Εκτός αυτού όμως, η παρουσιάστρια είναι από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz που ξέρει πώς να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα ακόμη και μετά τη γέννηση των δυο παιδιών της. Με το κορμί της βάζει κάτω ακόμη και 20αρες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μιας και είναι αρκετά ενεργή στα social media, και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Φάιης Σκορδά

Στη πιο πρόσφατη ανάρτησης της το Σάββατο 9/7 φόρεσε το πιο τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα, με χρώμα, φλοράλ, αέρινο, μάξι και με αποκαλυπτικά κοψίματα που δίνουν ένα τόνο σέξυ όσο χρειάζεται χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και μακιγιάζ.Η ίδια το συνδύασε με άνετες πλατφόρμες σε σάπιο μήλο, που δένουν στον αστράγαλο.

Σκορδά

Και σε μία γιορτή που παρευρέθηκε πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της η Σκορδά

Τον τελευταίο καιρό η Φαίη Σκορδά συζητιέται ιδιαίτερα σαν όνομα, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα συνεχίσει την εκπομπή στην πρωινή ζώνη, ιδιαίτερα τώρα που τελειώνει η σεζόν και δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημο. Η ίδια ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ασχολείται με όσα ακούγονται και συνεχίζει και απολαμβάνει τις ημέρες της και τις εκδηλώσεις στις οποίες δίνει το παρόν, όπως έκανε και την Κυριακή 5/6 στην Γιορτή για την Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος στον Πειραιά.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, έδωσε το παρόν σε αυτή τη γιορτή, φορώντας ένα εντυπωσιακό maxi μπεζ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με διακριτικά ασημένια κοσμήματα, κάνοντας το ταυτόχρονα και απλό για πρωί αλλά και chic και φινετσάτο. Για μακιγιάζ προτίμησε πιο γήινους τόνους και όχι κάτι έντονο μιας και ήταν αρκετά πρωί και η περίσταση πιο απλή...

Μαζί με τους μικρούς φίλους που ήτα εκεί, έκανε διάφορες χειροτεχνίες και πέρασε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την ανακύκλωση ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε:

«Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Πειραιά με τη στήριξη της @antapodotiki_anakiklosi οργάνωσε τη Γιορτή Ανακύκλωσης, Mαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε με το σωστό τρόπο και προστατεύουμε το περιβάλλον για μας κ τα παιδιά μας»