Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - Τι συμβαίνει

Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - Τι συμβαίνει

Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα να χωρίζουν για δεύτερη φορά τηλεοπτικά, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 έχει άλλα σχέδια για το πρώην ζευγάρι... Οι επόμενες ημέρες μάλιστα, θα είναι κρίσιμες καθώς θα γίνουν ραντεβού με σκοπό να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν από τη νέα σεζόν.

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης στην αρχή να μην ήταν πολύ καλά, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα βγαίνουν πρώτοι στην πρωινή ζώνη αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους τον ανταγωνισμό. Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο σταθμός τους θέλει μαζί και όχι με ξεχωριστές εκπομπές.

Τα κρίσιμα ραντεβού Σκορδά - Λιάγκα με ΑΝΤ1 και το μέλλον του Πρωινού

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1

Σύμφωνα με την Real Life, το "θρίλερ" σχετικά με το πως θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν μπαίνει σε τελική και πιο κρίσιμη ευθεία. Τις τελευταίες εβδομάδες, στο τραπέζι έπεσαν σενάρια για "σπάσιμο" του τηλεοπτικού διδύμου με τον Γιώργο Λιάγκα να προηγείται με τα κοινωνικά θέματα και την επικαιρότητα και την Φαίη Σκορδά να ακολουθεί με δική της ομάδα και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Το σενάριο αυτό προήλθε από τους παρουσιαστές.

Πηγές ωστόσο από το κανάλι - σύμφωνα με την Real - τονίζουν ότι στόχος είναι το Πρωινό να παραμείνει με τους δυο τους μαζί. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Τρόμος στο Πρωινό - Αγωνία έξω από τα στούντιο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Σάστισαν όλοι το πρωί της Τρίτης 31/5 στην εκπομπή Πρωινό, όταν τους ανακοινώθηκε on air ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα για βόμβα και θα έπρεπε άμεσα να εκκενώσουν τον χώρο (δείτε εδώ τι συνέβη). Φυσικά όλοι αναστατώθηκαν και η εκπομπή διεκόπη.

Λίγα λεπτά μετά όλοι οι εργαζόμενοι του Κάππα Studios προχώρησαν προς την αυλή, ώστε να είναι ασφαλής σε οποιοδήποτε συμβάν. Μάλιστα ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας έβγαλε βίντεο από τον χώρο και το κοινοποιήσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι έξτρα ανήσυχοι, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης συνομιλούν, χωρίς να είναι σε πανικό. Λίγη ώρα μετά μάλιστα το πρόβλημα λύθηκε και επέστρεψαν στα γραφεία τους.