Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου - "Έκλεψε" τις εντυπώσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε γνωστό event

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου -

Με αφορμή το AegeanBall Festival η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στην Σύρο. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ακούγονται αρκετά για το τηλεοπτικό της μέλλον ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο κορυφαίο 3×3 Event της Ελλάδας.

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο event πραγματοποιείται στην Σύρο από το 2016 όπου διοργανωτής του είναι ο Γιώργος Πρίντεζης όπου σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, έχει αγοράσει δικό του σκάφος όπου αγγίζει τα 18 μέτρα (δείτε εδώ φωτογραφία).

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Μαρία Μπεκατώρου "έκλεψε" για τα καλά τις εντυπώσεις μιας και η ίδια κατάφερε να βάλει επίσης δυο καλάθια.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο μπασκετμπολίστριας

Η δουλειά που δεν θα ήθελε να κάνει με τίποτα η Μπεκατώρου

Δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου είδαμε την Παρασκευή 27/5 μέσα από το Mega Καλημέρα, καθώς η παρουσιάστρια μίλησε πολύ αποκαλυπτικά για το μέλλον της στην τηλεόραση αλλά και το τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι, μετά τα τόσα χρόνια εμπειρίας.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του ''The chase'' και παρ' όλο που δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει αυτήν την απόφαση τώρα πια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και γεμάτη με αυτήν της την επιλογή. Αποκαλύπτοντας το μέλλον της εκπομπής, ξεκαθάρισε πως αν της πρότειναν ξανά πρωινό πρόγραμμα δε θα ήταν προτεραιότητα για εκείνη.

«Πρωινό δε νομίζω ότι θέλω να ξανά παρουσιάσω, δεν το απορρίπτω αλλά δεν είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω. Νιώθω νικήτρια που έχω καταφέρει να μείνω ο εαυτός μου, δεν άλλαξα, κράτησα την αλήθεια μου.

Τη δουλειά μου τη λατρεύω, είναι το οξυγόνο μου, είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ τον θεό, που μπορώ να ζω μέσα από αυτή. Αν τώρα σταματήσει αυτό, θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω να είμαι σε αυτόν το χώρο με κάποιο τρόπο. Θα μπορούσα να είμαι και πίσω από τις κάμερες.

Το The chase θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου, γενικά τρελαίνομαι, έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό, είναι πανεπιστήμιο».