Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί μέσα από το ξενοδοχείο της Μενεγάκη και του Ματέο

Απίστευτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί μέσα από το ξενοδοχείο της Μενεγάκη και του Ματέο

Επίγειος παράδεισος και ησυχαστήριο είναι δυο λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το συγκρότημα κατοικιών του ζεύγους στην Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα γι' αυτό και μετά το φινάλε της φετινής της εκπομπής (δείτε εδώ πως αποχαιρέτησε το κοινό) έβαλε πλώρη για τα Άχλα.

Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου. Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ξενοδοχείου Όναρ, στο instagram, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο - λογικά από τα χεράκια του Ματέο - που άφησε άφωνους τους followers του αφού όλοι ζήλεψαν και ήθελαν να βρίσκονται εκεί.

Δωμάτια πετρόχτιστα με θέα άπειρο πράσινο και γαλάζιο. Ποιος δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο Όναρ αυτή την στιγμή;

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο των Μενεγάκη & Παντζόπουλου για τον Αύγουστο

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα - αν μας ρωτάτε - είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Με μια γρήγορη αναζητούσαλα ανακαλύψαμε πως η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα.

Τι σου προσφέρει το Όναρ

Για να το οριοθετήσουμε, αναφερόμαστε για την Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Όπως αναγράφεται στο επίσημο site του ξενοδοχείου είναι ιδανική για παρέες φίλων, ζευγάρια ή οικογένειες με παιδιά με θέα στο αγρόκτημα του Onar και την παραλία της Άχλα.

  • Μέγεθος: 75 τ.μ.
  • Κρεβάτια: 1 μεγάλο διπλό, 2 χτιστοί καναπέδες
  • Αριθμός Ατόμων: Μέχρι 4 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά
  • Χώροι: Καλαίσθητο καθιστικό με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, δυο μπάνια, βεράντα με πέργκολες και θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.

Μέγιστη χωρητικότητα

Επιτρέπονται έως 4 άτομα - Μέγιστος αρ. ενηλίκων: 2

Πολιτική παιδιών

Τα βρέφη έως 2 ετών μπορούν να φιλοξενηθούν σε βρεφικές κούνιες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Υπάρχει η δυνατότητα διαμονής 2ου παιδιού με επιπλέον χρέωση.

Φωτογραφίες από την συγκεκριμένη βίλα

Όναρ

Όναρ ξενοδοχείο Άνδρος

Όναρ Ελένη Μενεγάκη

Όναρ τιμές