Ιωάννα Μπούκη - Αντώνης Σρόιτερ: Η νέα λαμπερή έξοδος του ζευγαριού στο Θέατρο Άλσος

Πόζαραν στο φακό χαμογελαστοί και ερωτευμένοι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπούκη - Αντώνης Σρόιτερ: Η νέα λαμπερή έξοδος του ζευγαριού στο Θέατρο Άλσος

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη βρέθηκαν στις 8/7 στο Θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση. Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός με τους ίδιους να ποζάρουν χωρίς αντίρρηση, αφού μας έχουν συνηθίσει στις κοινές λαμπερές εξόδους, δείχνοντας ότι ποντάρουν πολύ χρόνο στις προσωπικές τους στιγμές.

Στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε επίσης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, για πρώτη φορά μετά τις φήμες που την θέλουν να διανύει περίοδο εγκυμοσύνης. Ήταν δύσκολο πάντως να διακρίνει κανείς αν όντως υπάρχει φουσκωμένη κοιλίτσα, αφού παρά το σατέν φόρεμα κράταγε διαρκώς μια ζακέτα μπροστά της.

Οι λαμπερές φωτογραφίες από τη νέα κοινή έξοδο Μπούκη -Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα τζιν, και ασορτί φούξια ψιλοτάκουνα με φούξια εφαρμοστό κορσέ, ενώ ο παρουσιαστής ένα απλό τζιν και απαλό σιέλ πουκάμισο.

Η Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ στο Θέατρο Άλσος ποζάρουν χαμογελαστοί

Η Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ στο Θέατρο Άλσος

Ο Σρόιτερ απαντά χιουμοριστικά για την πρόταση του GNTM στην Ιωάννα Μπούκη

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Top Gun , από όπου απάντησε για την συμμετοχή της συντρόφου στο GNTM.

Στην αρχή ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με χιούμορ για τις κατηγορίες των ανθρώπων που θέλουν να δουν την νέα ταινία. Τόνισε ότι υπάρχουν εκείνοι που την έχουν δει στο σπίτι ή δεν την ξέρουν καθόλου, αλλά και άλλοι σαν εκείνον που την είχαν δει όταν πρωτοβγήκε στους κινηματογράφους.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη να συμμετέχει στο νέο κύκλο του GNTM, εκείνος απάντησε χαριτολογώντας: «Και εμένα μου έκαναν πρόταση για το GNTM, αλλά είπαμε όχι», επιβεβαιώνοντας ότι όντως υπήρξε πρόταση στο γνωστό μοντέλο.