Έκρυβε διαρκώς την κοιλιά της με ένα φουλάρι - Η νέα εμφάνιση της Σπυροπούλου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκρυβε διαρκώς την κοιλιά της με ένα φουλάρι - Η νέα εμφάνιση της Σπυροπούλου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr το βράδυ της Παρασκευή 8/7 μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο θέατρο άλσος. Το ζευγάρι είναι χωρίς καμία αμφιβολία πολύ καλά μαζί και κάθε τους εμφάνιση, επιβεβαιώνει το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Η παρουσιάστρια κυκλοφορεί κανονικότατα, παρά τα πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα, που τη θέλουν να είναι έγκυος. Αυτό δεν ξέρουμε αν σημαίνει ότι θέλει να τα διαψεύσει ή αν απλά νιώθει ακόμα ασφαλής, γιατί το σώμα της δεν προδίδει κάτι. Πάντως, το λαχανί, σατέν και πολύ κολλητό φόρεμα, που επέλεξε της πήγαινε πολύ και δεν μας έδωσε έξτρα δικαιώματα από αυτά που έχουμε για επιβεβαίωση της είδησης.

Η κοινή έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Όσα λέγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Σπυροπούλου

Λέγεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "έχασε" μέσα από τα χέρια της το My style rocks. Μπορεί στην αρχή όλοι να πιστεύαμε πως εκείνη θα παρουσιάσει το νέο κύκλο που θα επιστρέψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τελικά όμως, μια άλλη κυρία της showbiz, της "έφαγε" τη θέση. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Σίγουρα στον ΣΚΑΙ θα ήθελαν να δοκιμάσουν ένα καινούργιο πρόσωπο και ειδικά της Ηλιάνας, η οποία και αγαπητή στο κοινό είναι και έχει την ατάκα να κρέμεται πάντα από τα χείλη της, όμως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, αφού είναι ακόμη νωρίς. Οι εκπομπές ωστόσο, έχουν σίγουρη τη θέση της στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν, μένει στον "αέρα" τηλεοπτικά καθώς άλλη πρόταση δεν της είχε γίνει... Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα! Μένει εκτός ΣΚΑΙ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΣΚΑΙ.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ δεν έχει να της δώσει κάποιο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Από πλευράς της επίσης η παρουσιάστρια θέλει συγκεκριμένα projects τα οποία να γνωρίζει ώστε να έχουν και επιτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως στο κανάλι γίνονται σκέψεις να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα την ώρα που προβαλλόταν το "Όλα Γκουντ", ωστόσο, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως γνωρίζω από έμπιστες πηγές μου, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται, παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ενεργό συμβόλαιο ούτε με τον ΣΚΑΙ ούτε και με την Acun Medya. Πολύ πιθανόν λοιπόν, η Queen Dina μας να μείνει εκτός σταθμού...