Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κίνηση που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες

Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κίνηση που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες

Μπορεί δυο μήνες πριν να το διέψευσε μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της) αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο φουντώνουν οι φήμες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ είναι προς το παρόν μετέωρο, μιας και το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες τη θέλουν χωρίς κόνσεπτ, άλλες αναφέρουν πως συζητάει για Σαββατοκύριακο μεσημεριανό, ενώ κάποιες κάνουν λόγο για αποχώρησή της από το κανάλι. Τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά ενδεχομένως να συμβαίνει κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Όπως είπαμε και λίγο νωρίτερα, τις τελευταίες εβδομάδες είναι έντονη η φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα στα όποια άρθρα υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος, υπάρχει και ως επιχείρημα η συχνή αναφορά της στις αναγούλες που έχει το τελευταίο διάστημα.

Προς το παρόν και για το επόμενο διάστημα τίποτα δεν θα επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν ισχύει πως είναι έγκυος, τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι απίθανο να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη σεζόν, αφού το φθινόπωρο θα μπαίνει λογικά στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

Οι συζητήσεις πάντως με τον ΣΚΑΪ για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, έχουν μπει σε μία παύση, μιας και αναζητείται πρότζεκτ που θα μπορούσε να της ανατεθεί.

Πέραν αυτού, όμως, η Κωνσταντίνα έχει εξαφανιστεί...

...και τι εννοούμε με αυτό; Η ξανθιά παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες βομβάρδιζε καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και της εξόδους της με τον σύντροφό της κάτι που εδώ και καιρό έχει σταματήσει να κάνει.

Stories όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς - μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις δεν υπάρχουν - ενώ κανονικό post έχει να ανεβάσει από τον Ιούνιο. Το τελευταίο της ήταν αυτό: