Δεν είναι παρουσιάστρια αλλά "έφαγε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Αυτή πήρε τη θέση της στο My Style Rocks

Μένει εκτός ΣΚΑΙ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν είναι παρουσιάστρια αλλά

Μπορεί να ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάστρια του My style Rocks, ωστόσο, μια άλλη καλλονή της πήρε τη θέση και μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα είναι σίγουρο.

Η γυναίκα που της πήρε τη θέση μπορεί να μην είναι παρουσιάστρια, παρόλο που έχει παρουσιάσει καθημερινό και μάλιστα live πρόγραμμα ωστόσο, κατάφερε να την "εκτοπίσει¨.

Αυτή παίρνει τη θέση της Σπυροπούλου στο My Style Rocks

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, χθες 14/6 το βράδυ επιβεβαιώθηκε η είδηση πως παρουσιάστρια του My Style Rocks είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (τι αναφέρει το συμβόλαιο της).

Οι 3 άνδρες που συζητάνε για την κριτική επιτροπή

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας έδωσε ότι πληροφορία γνωρίζει γύρω από τα ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα του Ατζούν για να αναλάβουν αυτό το ρόλο.

Tις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί μάλιστα στο επίκεντρο της κουβέντας το όνομα της fashion expert Ραμόνας Βλαντή σχετικά με την παρουσίαση, ωστόσο η απάντηση που έδωσε η ίδια στους δημοσιογράφους ήταν μάλλον...αφοπλιστική(δείτε εδώ τι απάντησε για το ΣΚΑΙ).

Προς το παρόν πέρα από την Έλενα Χριστοπούλου που θα δούμε σίγουρα και τη νέα σεζόν, έχει ακουστεί ακόμα το όνομα του Άγγελου Μπράτη, του Στέλιου Κουδουνάρη, που μάλιστα πρόσφατα ανέβασαν φωτογραφία με την Έλενα Χριστοπούλου στο instagram, αλλά και του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του survivor Περικλή Κονδυλάτου. Μάλιστα ο τελευταίος πρόσφατα είχε πει σε συνέντευξη ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις και συζητάει διάφορα.