Νέα αρχή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θα ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα

Με ποιο κανάλι βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θα ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα

Πλώρη για το Love Island (δείτε εδώ το τρέιλερ) στον ΣΚΑΙ βάζει οριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Για πόσο καιρό θα ρίξει άγκυρα στο κανάλι του Φαλήρου;

Στο τιμόνι της παρουσίασης το Love Island η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, η συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ αφορά καταρχάς μόνο το Love Island και το διάστημα που θα διαρκέσει το ριάλιτι αγάπης από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Το κανάλι δεν κλείδωσε την παρουσιάστρια με συμβόλαιο μακράς διαρκείας, καθώς αμφότερες οι πλευρές προτίμησαν η μεταξύ τους συμφωνία να είναι per project, δηλαδή για το εκάστοτε project που θα αναλάβει χωρίς χρονική δέσμευση.

Ο ΣΚΑΙ, πάντως, φέρεται να αναζητεί ήδη κι άλλα προγράμματα για να αξιοποιήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να δεσμευτεί από τώρα για το τι θα κάνει μετά το ριάλιτι που θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Στο τιμόνι της παρουσίασης το Love Island η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που...»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 ο Λάκης Γαβαλάς τόσο για το GNTM όσο και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία μάλιστα αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο.

«Έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν νομίζω ότι αμφότεροι είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα τέτοιο concept και δεν έχω άποψη γιατί όταν δεν παρακολουθείς ποια είναι η στρατηγική ενός πράγματος, δεν έχεις και γνώμη. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν, αν το αριστοκρατεύσουν θα το βλέπω κι εγώ.

Να μην είναι λαϊκό και να μην καταπιέζουν τα παιδιά παραπάνω από ότι πρέπει γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να είναι υλικό προς εκμετάλλευση, όσο κρατά η εκπομπή. Θα πρέπει αν προετοιμάζονται σταθερά, συγκεκριμένα κι επιστημονικά στο όταν βγούνε να είναι χρήσιμοι στη μόδα, στην οποία έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα κι οφείλουν να σεβαστούν τη γνώμη μου».

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάσει τελικά το Love Island: «Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που τη βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δηλαδή μήπως πρέπει να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο γκόμενο να πάει διακοπές σε τέτοια νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες».