Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή Alpha Τώρα - Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Η ενημερωτική εκπομπή που έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή Alpha Τώρα - Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Πρεμιέρα έκαναν το πρωί της Δευτέρας 11/7 η νέα εκπομπή ALPHA τώρα με τον Παναγιώτη Σουρέλη, Χρύσανθο Κοσελόγλου και την Αλεξάνδρα Καϋμένου, οι οποίοι ουσιαστικά καλύπτουν την Super Κατερίνα, μιας και έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες.

Η ενημερωτική εκπομπή έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών.

Πρεμιέρα για την εκπομπή Alpha Τώρα

Η γυναίκα της παρέας πήρε αρχικά τον λόγο και είπε: «Καλή εβδομάδα! Είστε συντονισμένοι στον Alpha και στο Alpha Τώρα», ενώ αμέσως μετά ο Χρύσανθος Κοσελόγλου είπε: «Θα σας κρατάμε συντροφιά κάθε μέρα με όλες τις ειδήσεις, τις πολιτικές εξελίξεις, καλεσμένους Υπουργούς της κυβέρνησης όσο περισσότερο μπορούμε».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου για την εκπομπή

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου - η οποία πρόσφατα "έσπασε" την σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - βρέθηκε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι την Δευτέρα 5/7 στο εντυπωσιακό event της Pandora στη Βάρκιζα και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την αποχώρησή της από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7.

«Θα είμαστε στον Alpha, θα σας κρατήσουμε συντροφιά. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ. Ήμουν πολύ καλά αλλά ήρθε αυτή η πρόταση, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και προχώρησα» τόνισε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.