''Αντίο σε αυτόν τον τυπάκο'' - Ο Ηλιόπουλος αποχαιρετά τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αντίο σε αυτόν τον τυπάκο'' - Ο Ηλιόπουλος αποχαιρετά τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Ο τηλεοπτικός Προκόπης ή κατά κόσμον Γιώργος Ηλιόπουλος έκανε μια μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών για να αποχαιρετήσει το ρόλο που ενσάρκωσε, αλλά και να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της υπέροχης παραγωγής. Αποκαλύπτει πως για τον ίδιο δεν ήταν απλά ένας ρόλος αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του.

Εννοείται πως και ο Ant1 δεν θα άφηνε παραπονεμένο το κοινό της αγαπημένης σειράς αφού φρόντισε να παρουσιάσει χθες 10/7 ένα αφιέρωμα στα παρασκήνια τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, από το οποίο είχαμε από αποκαλύψεις για άγνωστους καυγάδες, μέχρι και επεισόδια του εκατομμυριούχου αφιερωμένα στη σειρά.

Το αντίο του Ηλιόπουλου στο ρόλο του Προκόπη

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Ηλιόπουλος λέει το δικό του «αντίο» στις Άγριες Μέλισσες και αποχαιρετά τον Προκόπη.

«Με μεγάλη στενοχώρια πρέπει να πω «Αντίο» στον φίλο μου τον Προκόπη. Σε αυτόν το τυπάκο που τα τελευταία χρόνια έγινε ο πιο στενός κολλητός μου. Τον αγάπησα πολύ για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι ήταν πως με γύρισε πολλά χρονια πισω.

Με έκανε να ζήσω την δουλειά μου από την αρχή- σαν μόλις να βγήκα από την σχολή. Με έκανε πάλι να δω το επάγγελμα με τα μάτια του «φρέσκου». Με έκανε πιο αθώο και πιο ανυποψίαστο. Με έφερε σε επαφή με ανθρώπους που θαύμαζα, που πάντα ευχόμουν να δουλέψω μαζί τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες .

Οι Άγριες μέλισσες δεν ήταν απλά μια δουλειά . Δεν ήταν ένα ακόμα βήμα. Ήταν και θα είναι ένα σπουδαίο κομμάτι, μια από τις πιο ουσιαστικές στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής .

Ο τηλεοπτικός Προκόπης, Γιώργος Ηλιόπουλος

Θέλω να ευχαριστήσω με το πιο δυνατό , το πιο ουσιαστικό , το πιο από τα βάθη της καρδίας μου ευχαριστώ την @melinatsampani και τον Πέτρο Καλκόβαλη για τα συγκλονιστικά λόγια που μας έγραψαν . Μεγάλη τύχη , μεγάλη και σπάνια τιμή να έχεις κάτι τόσο σπουδαίο να υποστηρίξεις.

Τον @lefteris_charitos για όλο αυτό το σύμπαν που οραματίστηκε και κατάφερε κι έφτιαξε για εμάς . Την @mirandarostandi για την έμπνευση που είχε να με προτείνει για αυτό το ρόλο και την Dina Kassou για όλη την πορεία.

Επίσης τους υπέροχους σκηνοθέτες μας @spirosmichalo . @costnas2877 , @michaliskonstantatos και το φανταστικό συνεργείο που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον μαγικό θίασο , αυτό το «ένας κι ένας κι άλλος κανένας» μελίσσι του ονείρου που είχα την μοναδική ευκαιρία να υπάρξω μαζί τους σε αυτή τη σειρά.

''Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο'': Ο Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει τον άγριο καυγά του με την Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε στο χθεσινό αφιέρωμα για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός.