Μακρυπούλια - Αρναούτογλου: Το επικό τους σκηνικό για το αφιέρωμα στις «Άγριες Μέλισσες»

Κρίσιμη η ερώτηση για την γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μακρυπούλια - Αρναούτογλου: Το επικό τους σκηνικό για το αφιέρωμα στις «Άγριες Μέλισσες»

Μετά το φινάλε της αγαπημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», ο τηλεοπτικός σταθμός δεν άφησε παραπονεμένους τους τηλεθεατές, αφού χθες 10/7 πρόβαλε ένα αφιέρωμα στη σειρά, με συνεντεύξεις, ερωτήσεις και άγνωστα σκηνικά από ηθοποιούς και συντελεστές και συντονίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η τελευταία μάλιστα έστησε και ένα τρομερό σκηνικό στο πλατό του «Εκατομμυριούχου» με την αμέριστη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ant1 είχε φροντίσει να προετοιμάσει καλά το έδαφος για να απογειώσει την τηλεθέαση αυτού του αφιερώματος, γνωρίζοντας καλά την αδυναμία που έχει το κοινό στη σειρά. Κυκλοφόρησε μέρες πριν το φινάλε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενό του και φυσικά το τρέιλερ με τη μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια που έντυσε το αφιέρωμα με τις περιγραφές και τον συντονισμό της.

Η ερώτηση του εκατομμυρίου για την Μακρυπούλια από τον Αρναούτογλου

Από τις εκπλήξεις της χθεσινής εκπομπής, ήταν ένα μίνι επεισόδιο από τον Εκατομμυριούχο. Βασικά μία ερώτηση που τέθηκε στην παίκτρια, Ζέτα Μακρυπούλια για το πόσα χαστούκια δόθηκαν συνολικά τα 3 χρόνια της σειράς. Τελική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά το απόσπασμα ήταν σίγουρα πρωτότυπο και επικό.

Ο Γκοτσόπουλος αποκάλυψε τον άγριο καυγά του με την Κίτσου πριν από το γύρισμα

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός.