Ο τιμοκατάλογος του instagram της Φαίης Σκορδά: Πόσα λεφτά ζητούσε όσο ήταν στον ΑΝΤ1

Χρυσές εποχές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο τιμοκατάλογος του instagram της Φαίης Σκορδά: Πόσα λεφτά ζητούσε όσο ήταν στον ΑΝΤ1

Ένας κύκλος 9 χρόνων έκλεισε την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά αφού στο φινάλε της εκπομπής Πρωινό αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε). Ο ίδιος ο σταθμός την αποχαιρέτησε λίγο μετά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και "πουλούσε" τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

Ο τιμοκατάλογος της Φαίης ήταν υψηλός...

...αλλά όχι και πανάκριβος! Σύμφωνα με πληροφορίες όσο ήταν στον ΑΝΤ1 ζητούσε για ένα post... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr