''Ρε Ζέτα ίσιωσε λίγο το μαλλί του Ανδρέα Κωνσταντίνου" - Το twitter έκανε χαμό με την εμφάνισή του στο αφιέρωμα

Πανικό προκάλεσε η εμφάνιση του κούκλου ηθοποιού που είδαμε στις Άγριες Μέλισσες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ρε Ζέτα ίσιωσε λίγο το μαλλί του Ανδρέα Κωνσταντίνου

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν οριστική αυλαία μετά από τρία χρόνια και από το αφιέρωμα που έκανε ο Ant1 για το backstage της σειράς δε θα μπορούσε να λείψει και ο τηλεοπτικός «Σέργιος», Ανδρέας Κωνσταντίνου. Το ελαφρώς ατημέλητό του look βέβαια σε άλλους προκάλεσε γέλιο, ενώ στις φανατικές του θαυμάστριες, έδωσε άλλο ένα κίνητρο για να τον αποθεώνουν.

Το χθεσινό 10/7 αφιέρωμα παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μάλιστα είχε φροντίσει να προετοιμάσει καλά το έδαφος για να κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές μέχρι το τέλος της εκπομπής. Είχε προηγηθεί η συγκινητική της ανάρτηση, ενώ δεν παρέλειψε να στήσει και ολόκληρο σκηνικό μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου προκειμένου να τιμήσει τη σειρά.

Οι αντιδράσεις στο Twitter με την εμφάνιση του Ανδρέα Κωνσταντίνου στο αφιέρωμα

Τον Ανδρέα Κωνσταντίνου τον είδαμε για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» – αν εξαιρέσει κανείς τα flashbacks – αφού οι «Σταμίραινες» τον έβγαλαν από τη μέση μετά την απόπειρα βιασμού της «Δρόσως».

Ωστόσο η εμφάνισή του στο αφιέρωμα δεν έμεινε ασχολίαστη από τις θαυμάστριές του με ορισμένες βέβαια να ξεσπάνε σε γέλια με το περίεργο μαλλί με το οποίο εμφανίστηκε.

Συγκίνησε ο Γιώργος Σουξές στο αφιέρωμα με την αποκάλυψη για τη μητέρα του

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για την τηλεοπτική μητέρα του Δέσπω και τις μνήμες που του ξύπνησε για τη δική του μαμά, όπως ήταν φυσικό έκανε το twitter να λυγίσει.

Σχολιάζοντας μία σκηνή με την τηλεοπτική του μητέρα ο Γιώργος Σουξές δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Αποκάλυψε ότι εκείνη τη στιγμή στο πρόσωπο της «Δέσπως» έβλεπε τη δική του μητέρα. Αποτύπωσε στον ρόλο του λοιπόν το πώς μιλούσε ο ίδιος στη δική του μαμά.

«Εκείνη την ώρα έβλεπα τη δική μου μητέρα. Της μιλούσα όπως μιλούσα στη δική μου μητέρα…» είπε ο ηθοποιός με λυγμό.