«Άγριες Μέλισσες»: Μπισμπίκης, Χειλάκης και Στάνκογλου αποκάλυψαν στη Μακρυπούλια το ρόλο των ονείρων τους

Ποιους θα υποδύονταν ιδανικά;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Άγριες Μέλισσες»: Μπισμπίκης, Χειλάκης και Στάνκογλου αποκάλυψαν στη Μακρυπούλια το ρόλο των ονείρων τους

Το μεγάλο φινάλε των «Άγριων Μελισσών» ακολούθησε και το αφιέρωμα του Ant1 στη σειρά με τίτλο το «Τελευταίο Πέταγμα». Από εκεί φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου και Αιμίλιος Χειλάκης με τους τρεις ηθοποιούς να αποκαλύπτουν στη συντονίστρια Ζέτα Μακρυπούλια ποιους ρόλους θα υποδύονταν εναλλακτικά αν μπορούσαν να διαλέξουν.

Το αφιέρωμα έκρυβε πολλές συγκινήσεις, ενθουσιασμό αλλά και αποκαλύψεις για καυγάδες. Σίγουρα ξεχώρισε με την παρουσία του και ο Γιώργος Σουξές, που δάκρυσε μπροστά στην κάμερα όταν μίλησε για την τηλεοπτική μητέρα του Δέσπω, που του θύμισε την δικιά του. Το twitter φυσικά τον αποθέωσε. Από την άλλη οι τρεις ηθοποιοί ήταν ευδιάθετοι και περιπαικτικοί.

Ποιους ρόλους θα διάλεγαν Μπισμπίκης, Στάνκογλου και Χειλάκης;

Oι τρεις τους αποκάλυψαν ποιον ρόλο θα διάλεγαν στις «Άγριες Μέλισσες» αν δεν υποδύονταν τον “Ακύλα”, “Βόσκαρη” και “Κυπράιο”.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Βασίλης Μπισμπίκης οποίος ανέφερε ότι θα ήθελε να υποδύεται την "Ελένη Σταμίρη", ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε ότι θα διάλεγε τον ρόλο της "Ασημίνας" ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης αυτόν της Δρόσως!

Ο Γκοτσόπουλος αποκάλυψε τον άγριο καυγά του με την Μαρία Κίτσου πριν από ένα γύρισμα

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός.