Μαυρισμένη και πιο αδύνατη από ποτέ - Οι νέες φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Στα καλύτερά της η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαυρισμένη και πιο αδύνατη από ποτέ - Οι νέες φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου, μετά τo τέλος της εκπομπής στο Mega, The Chase (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, στις οποίες ποζάρει με μαγιό κι είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η ίδια ομολογουμένως έχει χάσει πολλά κιλά και μάλιστα πριν λίγο καιρό, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ.

Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου».

Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, φαίνεται αρκετά μαυρισμένη αλλά και ανανεωμένη!

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Οι φωτογραφίες της Μπεκατώρου με μαγιό

φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Τα τρυφερά τετ α τετ μέσα στη θάλασσα με τον σύζυγό της

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι από τα ζευγάρια που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν θέλουν να απασχολούν τα media και σπάνιες είναι οι δημόσιες έξοδοι τους. Πιο σπάνιες ωστόσο είναι οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από τη θάλασσα.

Μπορεί να μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας και γάμου, ωστόσο λίγες είναι οι κοινές φωτογραφίες από τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Εμείς ωστόσο, σας βρήκαμε φωτογραφίες από το όσο και τόσο μακρινό 2018, περίπου έναν χρόνο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Μύκονο, όταν τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweeky.gr.

Το ζευγάρι που παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα, ήταν πιασμένο από το χέρι, ενώ καθόταν αγκαλιά μέσα στο νερό. Αυτό που έκανε επίσης εντύπωση ήταν και το σώμα τη παρουσιάστριας που παραμένει απίστευτο μέχρι και σήμερα - δείτε αρετουσάριστη φωτογραφία.

Μαρία Μπεκατώρου αρετουσάριστη φωτογραφία μαγιό

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος παραλία