Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου - Έδωσε τέλος στις φήμες

Έσκασε βόμβα μεγατόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου - Έδωσε τέλος στις φήμες

Τα νούμερα την θέλουν να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, ωστόσο εκείνη αμφιταλαντεύεται στο αν θέλει να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής της. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου που αποκάλυψε ότι το «The Chase», έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, ενώ έδωσε τέλος στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει κάποιο φαντασμαγορικό σόου.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου

«Πρώτα ο Θεός θα συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά πρόσθεσε: «Όχι, μια χαρά είμαι με αυτό. Αν προκύψει κάτι ωραίο θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη, χαρούμενη. Προς το παρόν δεν θα κάνω κάποιο σόου, είναι και πολύ νωρίς ακόμα» είπε.

«Δεν έχω προλάβει να δω πάρα πολύ X Factor αλλά είναι μια ωραία παραγωγή», κατέληξε.

Η δουλειά που δεν θα ήθελε να κάνει με τίποτα η Μπεκατώρου

Δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου είδαμε την Παρασκευή 27/5 μέσα από το Mega Καλημέρα, καθώς η παρουσιάστρια μίλησε πολύ αποκαλυπτικά για το μέλλον της στην τηλεόραση αλλά και το τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι, μετά τα τόσα χρόνια εμπειρίας.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του ''The chase'' και παρ' όλο που δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει αυτήν την απόφαση τώρα πια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και γεμάτη με αυτήν της την επιλογή. Αποκαλύπτοντας το μέλλον της εκπομπής, ξεκαθάρισε πως αν της πρότειναν ξανά πρωινό πρόγραμμα δε θα ήταν προτεραιότητα για εκείνη.

«Πρωινό δε νομίζω ότι θέλω να ξανά παρουσιάσω, δεν το απορρίπτω αλλά δεν είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω. Νιώθω νικήτρια που έχω καταφέρει να μείνω ο εαυτός μου, δεν άλλαξα, κράτησα την αλήθεια μου.

Τη δουλειά μου τη λατρεύω, είναι το οξυγόνο μου, είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ τον θεό, που μπορώ να ζω μέσα από αυτή. Αν τώρα σταματήσει αυτό, θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω να είμαι σε αυτόν το χώρο με κάποιο τρόπο. Θα μπορούσα να είμαι και πίσω από τις κάμερες.

Το The chase θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου, γενικά τρελαίνομαι, έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό, είναι πανεπιστήμιο».